Emlak İşleri İrtibat Noktası oluşturuldu

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, bir basın toplantısı düzenleyerek, kamu işlemlerinde bürokrasiyi en aza indirmek ve işlemleri hızlandırmak adına İnegöl Tapu Müdürlüğünde bir personelimizi görevlendirerek İnegöl Belediyesi Emlak İşleri İrtibat Noktası oluşturuldu.

Yayınlama: 15.10.2015
539
A+
A-

Alper Taban şlemleri hızlandırmak adına İnegöl Belediyesi Emlak İşleri İrtibat Noktası oluşturulduğunu ifade etti

 

İNEGÖL’ÜMÜZE YENİ HİZMETLER KAZANDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ






Dün makamında konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, belediye olarak bir yandan şehrin ihtiyaçları doğrultusunda altyapı, üst yapı çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetler, sergiler, konferanslar gibi faaliyetleri hayata geçirirken diğer taraftan da personel ve kurumsal işleyişle ilgili sürekli bir yenilenme içerisinde olduklarını ifade ederek, “Halka hizmeti hakka hizmet sayan bir düsturu benimseyen bir belediye olarak bu bilinç ve farkındalıkla İnegöl’ümüze yeni hizmetler kazandırmaya çalışıyoruz. Gerek kurum içi hukuki bilinçlendirme çalışmalarımıza, gerek belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında daha hızlı hizmet akışını sağlamak için eğitim ve farkındalık oluşturma çalışmalarımız gerekse de teknolojik yatımları ile sürekli bir yenilenme ve en iyi hizmeti en kısa sürede sunmayla ilgili iyileştirmeye yönelik faaliyetlerimiz devam ediyor. Kamu işlemlerinde bürokrasiyi en aza indirmek ve işlemleri hızlandırmak adına bugün yeni bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. Belediyemizce verilen bu hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına götürmek amacı ile İnegöl Tapu Müdürlüğünde bir personelimizi görevlendirerek halkımızın yapacağı işlemleri kolaylaştırmış bulunuyoruz. İnegöl Belediyesi olarak İnegöl Tapu Müdürlüğüyle ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz ‘İnegöl Belediyesi Emlak İşleri İrtibat Noktası’ projesiyle halkımızın kurumlar arasında git gel yaparak vakit kaybetmesinin önüne geçmeye çalışıyoruz” dedi.

 

HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDERİM

Vatandaşların İnegöl Tapu Müdürlüğünde yapacakları iş ve işlemlerle ilgili belediyeden rayiç değer almak için Belediye Ek Hizmet Binasına geldiğini belirten Taban, “Aynı şekilde muhtelif kurumlardan yardım talep eden ve SGK ile ilgili gelir testi sorgulamaları yaptıran vatandaşlarımızda emlak kayıtlarının tespiti ile ilgili idaremize müracaat etmekteydiler. Ayrıca gelir testi sorgulamaları ve muhtelif kurumlar tarafından yapılan emlak tespiti ile ilgili işlemlerde yine bu irtibat noktasında yapılacaktır. Bunun yanı sıra kayıtlarımızda emlak bildirimi mevcut olan ve idaremize borcu olmayan mükelleflerimizin emlak rayiç değerleri Belediye Hizmet Binamıza gelinmeden burada verilebilecektir. Bu hizmetler aynı zamanda Belediye Ek Hizmet Binası Gelir ve Emlak Servisimizde de verilmeye de devam edilecektir. Bu yeni uygulamamızın halkımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.                                                                                                                                                  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş