Güvenspor’dan hakemlere serzeniş

Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü İbrahim Oğuzay, Karacabey Belediyespor müsabakasında hakemlerin yanlış aldıkları yanlış kararlar ve müsabakayı yönetiş şekillerinin kendilerini mağlup ettirdiğini belirterek dert yandı.

Yayınlama: 22.01.2016
476
A+
A-

Süper Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü İbrahim Oğuzay, kendi sahalarında 3-0 kaybettikleri Karacabey Belediyespor maçı hakemlerine tepki gösterdi.

 

ADALET GÜÇLÜDEN YANA






Bu maçta sahadan yenilgiyle ayrılmalarında hakemlerin aleyhlerine verdiği yanlış kararların etkili olduğunu belirten Oğuzay, “Karacabey maçı evimizde oynadığımız ve ligde bulunduğumuz konum itibariyle kazanmamız gereken bir maçtı. Maça bu düşünceyle hazırlandık. Fakat maça iyi başlayamadık ve 5. dakikada şanssız bir gol yedik. Aslında bu konularda konuşmak istemiyorum. Hakem arkadaşlar iyi niyetli fakat maçları yönetirken takımların ligdeki puan durumuna göre kazanması gerekeni tayin ediyorlar. 5. dakikada yediğimiz golde, rakip takım faul diye duraksıyor, hakem ısrarla golü veriyor. Rakip takımın sahayı tahrik eden oyuncusu sarı kart görmeden maçı bitiriyor. Benim oyuncumu 20. dakikada oyundan atıyor. Adaletin güçlüden yana olduğunu defalarca yaşadım. Karacabey maçında 70 dakika 10 kişi oynayıp mücadeleyi bırakmayan oyuncu arkadaşlarımı kutluyorum. Biz iyi bir takıma sahibiz, bu sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum” dedi.

 

DURUMU DÜZELTMEK İSTİYORUZ

Oğuzay, “Artık iyi oyunumuzu galibiyetlerle sonuçlandırıp moralimizi ve ligdeki durumumuzu düzeltmek istiyoruz. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Millet Mahallesispor maçını kazanmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş