Cuma saatinde tırnakçıların mağduru oldu

Cuma vakti gittikleri bir firmada tırnakçılık yaparak 100 TL para çalan 3 kadının hırsızlık anları güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntüleri inceleyen Emniyet ekipleri 3 şahsın yakalanması için tahkikat başlattı.

Yayınlama: 05.09.2015
625
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay, dün Süleymaniye Mahallesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre, markete gelen kimliği belirsiz 3 kadın marketten tavuk alarak kasaya yöneldiler. Kasaya yönelen kadınlardan biri kasiyere 200 TL verdi. Daha sonra diğer kadınlar da market içerisinde bir şeyler alarak kasaya yöneldiler. Kasada bayanın kafasını karıştırmaya çalışan 3 bayandan biri aldığı malzemenin fiyatının yüksek olduğu illeri sürerek verdiği 200 TL’yi geri aldı ve kasiyerin verdiği para üstünü geri verirken tırnakçılık yöntemiyle para üstünün 100 TL’sini elindeki cüzdanın altına koydu. Olaya karışan kadın, aldığı 100 TL para ile kayıplara karıştı.

 

Kadınların dükkândan gitmesinin ardından olayın farkına varan ve durumu Emniyet ekiplerine bildiren işyeri çalışanı, hırsızlık olayının işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdığını dile getirerek Emniyet ekipleriyle birlikte kamera görüntülerini izledi.






 

Olayı anlatan işyeri sahibi şahıs; “Cuma vakti üç bayan dükkânımıza geldiler. O sırada eşim kasada duruyordu. Bayanlarda biri tavuk aldı, daha sonra eşime 200 TL verdi. Eşim para üstünü çevirince eşimi oyalama taktiğiyle para üstünden 100 TL’sini cüzdanının altına koymuşlar sonra malı da almaktan vazgeçip verdikleri 200 TL’yi alıp kayıplara karışmışlar. Bu da bize Cuma vakti sürpriz oldu. Olayın ardından güvenlik kameralarını incelediğimizde durumu fark ettik ve polise haber verdik. Gelen ekipler gereken incelemeleri yapıp kadınların yakalanması için çalışma başlattılar” ifadelerini kullandı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş