EKREN’DEN ÇELİK’E İADE-İ ZİYARET

İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren, Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette açıklamalarda bulunan İnegöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Ekren, “İnegöl tarımının en önemli 3 tarım paydaşından ikisiyiz. Bunlardan bir ayağı da belediyemiz” dedi.

Yayınlama: 21.02.2017
1.127
A+
A-

İbrahim Ekren, göreve gelmesinin ardından kendisini ziyaret eden Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik’e iade-i ziyarette bulundu.

 

İNEGÖL TARIMINA EN İYİ HİZMETLERİ SUNMAYA ÇALIŞACAĞIZ






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Ekren, “Sağolsun başkanım göreve başladığımız zaman bizi ziyarete gelmişti.  Bizde bu vesile ile iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Bizi ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Biz İnegöl tarımının en önemli 3 tarım paydaşından ikisiyiz. Bunlardan bir ayağı da belediyemiz. Yeni göreve başladık. Bundan sonraki görevimizde bütün paydaşlarımızla en güzel en etkili şekilde çalışıp, İnegöl tarımına en iyi hizmetleri sunmaya çalışacağız” dedi.

 

AYRI AYRI DOSYALARLA MÜRACAAT ETMELERİ GEREKİYOR

Konuşmalarını sürdüren Ekren, “Çiftçilerimiz destekleme konusunda sadece çiftçi kayıt sistemine kayıt oldukları zaman, sanki bütün desteklemeleri alacaklarmış gibi algı var ortada. Bu algı yanlış. Çiftçilerimizin bütün destekleme kalemleri için ayrı ayrı müracaat etmeleri gerekiyor. Bizim destekleme kalemlerinde mazot, gübre desteği, yem bitkileri desteği, sertifikalı fidan desteği, fark ödemesi gibi birçok kalemimiz var. Bunlar için ayrı ayrı dosya oluşturup bize müracaat etmeleri gerekiyor. Sadece ÇKS müracaatta bu iş çözülmüyor bunu da çiftçilerimizi bilinçlendirmek istedik” şeklinde konuştu.

 

VEKÂLETEN DEĞİL ASALETEN MÜDÜR OLMASI TARAFTARIYIZ

Ekren’in ardından açıklamalarda bulunan Sezai Çelik ise, “Geçtiğimiz günlerde İlçe Tarım Müdürü Mahmut Doğru’nun emekliye ayrılması ile ilçe tarım müdürlüğü bünyesinde İbrahim Ekren kardeşimizin vekâleten göreve gelmesi ile ilçe tarım müdürü olmuştur. Biz İnegöl’ü iyi tanıyan birisinin vekâleten değil asaleten müdür olması taraftarıyız.  Biz müdürümüzün her şekilde arkasındayız arkasında da duracağız. Saadet köyündendir kendisi yetişmiş gelmiş buraya kendi şehrine kendi doğduğu topraklara hizmet etme zamanı geldi diye düşünüyorum. Biz kendisini ziyaret ettik. Kendisi de bizi iadeyi ziyarette bulundu. Kendisinin de dediği gibi 3 önemli paydaşıyız ama büyükşehir belediyemizle bu paydaş 4 oluyor.  Akşamları köyleri ziyaret ediyoruz dün akşam 8. Köyü ziyaret ettik yaklaşık 30’a yakın köyde bazen gündüz bazen gece çalışmalar yapıyoruz. Eğitim seminerleri veriyoruz.  Biz akşamları köyleri ziyaret ederken bir şey dikkatimizi çekti. 100 dönüm soğan eken kişi bile ÇKS yaptığı zaman bu işin bittiğini zannediyormuş akşam bunu gördük. Olur mu öyle bir şey yani siz ÇKS yaptığınız zaman desteklemeler ile ilgili dilekçe veriyorsunuz” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş