“Eksikliklerimiz var”

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve İnegölspor Teknik Direktörü Serhat Güller Kocaeli Birlikspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu. Son günlerde eleştirilerin odağı olan Teknik Direktör Serhat Güller, “Eksikliklerimiz var” dedi.

Yayınlama: 29.09.2015
541
A+
A-

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, taraftarın eleştirilerini haklı bulduklarını ama biraz sabırlı olmak gerektiğini ifade etti.

 

İYİ OYNAYIP TA KAZANACAKSIN DİYE BİR KAİDE YOK






Güller, şöyle konuştu: “Bugün iyi maç oynamaya çalıştık. İyi mücadele etti arkadaşlar. Hep söylüyoruz. 2 hafta yenildik onun üzerine oynadığımız kupa maçı biraz bize moral oldu demiştik. Bu maç rakibimiz. Üst taraftar adına rakibimiz. Bizden daha hazır bir takım. Geçen yılki kadrosunda olan oyuncularıyla daha hazır görüntü içerisinde ama ona rağmen elimizden gelen her şeyi saha içerisinde yapmaya çalıştık. Eksikliklerimiz var.  Özellikle hücumsal yönde kenarlarda oynadığımız oyunlarda biraz eksikliklerimiz var. Onları kapatmaya çalışıyoruz. Ona rağmen 2 tane net gol pozisyonu yakaladık. Kazanabilirdik de. Ama kazanamıyorsak ta kaybetmedik. Oda önemli sonuç. Sonuçta biz burada Manisa’ya karşı çok iyi oynadığımız bir karşılaşmayı 2-1 öndeyken penaltı kaçırdık ve yenildik. Keşke o maçta da berabere kalsaydık. Her maç iyi oynayıp ta kazanacaksın diye bir kaide yok. Kötü oynayıp kaybedeceksin diye bir kaide de yok. Biz şimdi yi mücadele ettik. Bu güzel bir şey. İyi oyun zamanla oda olacak. İyi skor zamanla o da olacaktır. Sonuçları da görüyorsunuz. Bizim grubumuzda öyle çok vura vura gidecek takımda yok. Herkes bir birini yeniyor. Zor bir ligde oynuyoruz. Hep söylüyorum. Yeni bir takımız. Daha eksikliklerimiz var. Oyuncu bazında eksikliklerimiz var. Bazı oyuncuların geçen yıl oynamamış olması, sakatlıktan çıkmış olmasından kaynaklanan bazı fiziksel eksikliklerimiz var. Onlarda zaman içerisinde düzeldiğinde çok daha iyi bir İnegölspor ortaya çıkacak. Gösterilen mücadeleden dolayı ben arkadaşlara teşekkür ediyorum.  Sahada görüyorsunuz, ayağına kramp girene kadar koşuyor, iyi mücadele ediyorlar. Şimdi sonuç gelmedi ama inanıyoruz sonuçta gelecek.”

 

BU İŞLERİN BÖYLE GİDECEK HALİ YOK

Güç ise şöyle konuştu: “Taraftar öncelikle haklı. Yani İnegölspor tarihinin kötü başlangıçlarından birini yaptı. 4 puanımız oldu. Tabi önümüzdeki Manisa ile şuan 6 puan fark var. Puanları bizim almamız gerekirken rakiplerimiz alıyor. Bugün kötü oynadık. Zaten Gümüşhane maçı oynamıştık kupa da, orada da kötüydük, kazandık ama gerçekten hak ederek kazanmadık yani. Gerçek konulmak lazım, gerçekçi olmak lazım. Biz gerçekçiyiz bu konuda. Biraz sabır lazım.  Taraftarlarımız İnegölspor’a sahip çıkması lazım. İnegölspor’un iyi olduğu günlerde yanında oldular ama kötü günlerinde de mühim olan İnegölspor’un yanında olmak. Benim göreve geldiğimden beri dediğim şudur. Lig uzun maraton. Uzun maratonda maddi ve manevi olarak ayakta kalan takımlar, sezon sonunda başarılı olurlar. Biz de acele etmeyeceğiz. Mutlaka taraftar konusunda, ben de taraftar olsam belki aynı şeyleri hissederim. Ancak yeni takım kurduk. Biraz sabırlı olmak lazım. Bu takımda şuan 3-4 kişi eski takımdan oynuyor. Yeni takım kurduğumuz için 2-3 hafta daha sabretmek lazım. Hocayla alakalı olsun yönetimle alakalı olsun futbolcuyla alakalı olsun biraz hoşgörülü olmak lazım. Acele etmemek lazım. Taraftarımıza saygı gösteriyoruz. İnşallah onları mükâfatlandıracağız. Bu işlerin böyle gidecek hali yok.” 

 

PUAN HER ZAMAN PUANDIR

Oyun oldukça memnun olduğunu ifade eden Kocaeli Birlikspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Geçen hafta da söylemiştik istikrar açısından bakıldığında iyi gidiyoruz. Yavaş yavaş takımımız oturmaya başladı. İnegöl karşısında savunmasıyla, hücuma yönelik ataklarıyla iyi bir takım görüntüsü verdik. 90 dakika boyunca sık gol pozisyonuna giren, gol arayan takım bizdik. Ancak bu güzel oyunu bir türlü gole çeviremedik. Tabi bunlar futbolun içinde olan şeyler. Karşılaşma süresince rakibimize pozisyon bile vermedik. Genel olarak bakıldığında İnegöl karşısında çok iyiydik. Söylenecek tek şey var, oyun olarak çok memnunuz ancak skor olarak memnun olmadan İnegöl‘den ayrılıyoruz. Tabi deplasmandan alınan 1 puan da önemli. Puan her zaman puandır” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş