Engelli personele hediye

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Engelliler Haftası nedeni ile belediye bünyesinde çalışan 21 engelli personeli bir araya getirerek hediyeler verdi.

Yayınlama: 04.12.2014
722
A+
A-

İnegöl Belediyesi bünyesinde çalışan 5’i memur, 4’ü işçi, 12’isi taşeron olmak üzere 21 kişi bir araya gelerek İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan hediyelerini aldı.

 

CENAB-I HAKK’IN TAKDİRİ






Alinur Aktaş, Dünya Engelliler Gününün 1992 yılından bu yana kutlandığını belirterek, “İlçemizde bununla alakalı farklı etkinlikler yapıldı, yapılmakta. Belediye olarak bu konuya duyarlı olmaya çalışıyoruz. Belediyemizin farklı birimlerinde çalışan 5’i memur, 4’ü işçi, 12’isi taşeron olmak üzere 21 farklı konularda engeli olan kardeşimizle bir araya gelmek istedik. Engelli olmayı hiç kimse arzu etmez. Allah kimseyi engellilikten önce hayatla olan bağını kesmesin. Canb-ı hakkın takdiri. Ama önemli olan çalışmak, üretmek, topluma faydalı olmak. Bu konuda hükümetimizin aldığı çok önemli kararlar var. Hamdolsun kamu kurum ve kuruluşlarda yüzler, binlerce çalışan engelli var. Belediyemizde de var. Bu konuda eksik olduğunda sınav açıp tamamlamaya çalışıyoruz. Biz gerçekten arkadaşlarımızdan çok memnunuz. Çok önemli hizmetleri yerine getiriyorlar. Engelliler gününü 3 Aralık gününden ibaret olmadığını engellilerin 365 günü bizlerle yaşadıkları bilincindeyiz. Kendilerini gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmanın ardından Başkan Aktaş, engelli personele saat hediye etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş