Eşref Güç; İnegölspor zirveye oynayacak

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, Eyüpspor galibiyeti ile moral bulduklarını, devre arasını iyi değerlendirerek 2. devrede İnegölspor’u üst sıralara taşıyacaklarını ifade etti.

Yayınlama: 22.12.2015
393
A+
A-

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, Kurucu Başkanı Hasan Bilge ve İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, haftasonu oynanan ve İnegölspor’un 2-1’lik galibiyeti ile sona eren Eyüpspor müsabakası ile ilgili değerlendirmelerde bulundular.

 

DUYGULARIN EN ANLAMLISI






Maça gelerek destek olmak istediğini belirten İnegölspor Kurucu Başkanı Hasan Bilge, “Takımımızın zor anlarında yanında olmalıyız. İyi günlerinde herkes yanında olur. Bugün çok mutluyum. Tribünlerin beni hatırlaması beni çok mutlu etti. Bu duyguların en anlamlısıdır. Ben tüm yönetimlerin yanında oldum. Kulübüme hiçbir şekilde zarar gelmesini istemem. Tüm yönetimlere destek verdim. Onlarında beni bu yönde unutmamaları benim tüm yorgunluğumu aldı. Ömrüme ömür kattı. Başarılarımız devam edecektir. İnegölspor’un yeri bu değil. İnegölspor’un 2. Lige çıktığı dönemde biz İnegölspor’un 1. Lige layık bir takım olduğunu söylemiştik. İnşallah Allah bize onu da gösterir” dedi.

 

KAMP DÖNEMİ ÇOK ÖNEMLİ OLACAK

Rakibin ilk atakta golle buluşması sonucunda oyuna dönme anlamında sıkıntı yaşadıklarını belirten Teknik Direktör Taşkın Güngör ise, “İlk yarının sonlarına doğru takımımız canlandı fakat asıl tepkimiz 2. yarı oldu. Golü daha erken bulabilirdik. Pozisyona da girdik. Oyuncularımızın da psikolojik sıkıntılar yaşadığını biliyoruz. Onları da anlamak lazım. Kamp dönemi bizim için çok önemli olacak. Daha iyi bir takım haline geleceğiz. Oyuncularımı özverilerinden dolayı kutluyorum. İlk yarıyı galibiyetle kapatmak önemliydi. Sonucu daha erken bulabilseydik daha farklı bir oyun oynardık. Erken gol yemek bizim için zor oldu. Geriden gelip oyun almak da başarıdır. Biz İnegölspor taraftarını mutlu etmek istiyoruz. Devre arasını iyi kullanacağız” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖLSPOR’U ÜST SIRALARA TAŞIMAK İSTİYORUZ

Son olarak konuşan Başkan Eşref Güç ise, “Zor bir maç oldu. Rakibimizin durumu da kritik… Bizim bir an önce bu durumdan kurtulmamız lazımdı. Öncelikle taraftarlarımıza teşekkür etmemiz lazım. Takımımız iyi oynamaya başladı. 2. yarıda maç daha önce kopabilirdi. 3 puan hayırlı olsun. Önümüzde kupa maçı var. Kayserispor maçından da puanla ayrılmak istiyoruz. Kupa maçlarının da maddi getirisi var. 2. yarıya da iyi bir şekilde başlayıp İnegölspor’u üst sıralara taşımak istiyoruz. Sezon başında yeni bir takım kurduk ve tekrar o hatayı yapmamakta fayda var. Hocanın raporuna göre hareket edeceğiz. Mutlaka transfer takviyeleri yapacağız. Taşkın Güngör ile yola devam edeceğiz. Bunu daha önceden de belirttik. Biz de İnegölspor’u bu durumda bırakamayız. Kongre sürecine kadar görevimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş