Gençlergücü sıralamadan memnun değil

2015 Yılının son karşılaşmasına çıkacak olan Gençlergücü’nde açıklamalarda bulunan Kulüp Yöneticisi Kamuran Balkan, “İlk yarı sonu itibarı ile bulunduğumuz sıralamadan hiç ama hiç memnun değiliz” dedi.

Yayınlama: 26.12.2015
454
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Balkan, “Kulübümüzde yaşanan teknik kadro değişikliği sonrasında, Gürsu deplasmanında alınan yenilgi aldık. Sonrasında iç sahada karşılaştığımız Duaçınar maçını 1-0 kazanarak biraz olsun nefes aldık. Geçtiğimiz haftayı bay geçirdik ve sakat olan oyuncularımızın tedavi olmaları adına iyi bir süreç yaşadık. Şu anda sadece Egemen sakat ve tedavisi devam ediyor. Buna rağmen 27 Aralık 2015 pazar günü ilk yarının ve 2015 yılının son resmi maçını Atıcılar 1 sahasında grubumuzun iddialı takımı olan Zaferspor ile karşılaşarak tamamlıyoruz”

 

“Zafer spor maçı hazırlıklarımız Teknik Sorumlumuz Yunus Memiş nezaretinde devam ediyor. Zaferspor maçında, Duaçınar maçında olduğu gibi iyi mücadele ederek karşılaşmanın sonunda puan veya puanlar ile ayrılacağımızı düşünüyoruz. İlk yarı sonu itibarı ile bulunduğumuz sıralamadan hiç ama hiç memnun değiliz. Bu konu üzerine futbolcularımız ile yaptığımız toplantılarda rahatsızlığımızı dile getirdik. İnşallah ikinci yarıya daha iyi hazırlanıp yapılacak transferler ile çok daha güçlü ve mücadele ruhu yüksek ve istekli bir takımı sahaya sürerek, alacağımız galibiyetler ile arzu edilen sıralamaya yükseleceğimizi düşünüyorum. Hafta sonu oynanacak Zaferspor maçına kulübümüze gönlünü vermiş ve desteğini esirgemeyen üyelerimizi davet ediyor, teknik kadromuza ve futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş