Hem ticaret hem ziyaret

Tüyap Fuarcılık ve Balkantürksiad tarafından 13-16 Mayıs tarihlerinde Bursa Tüyap Fuar Merkezinden düzenlenen Balkan Ticaret Fuarı için Bursa’ya gelen Kosova Mitrovica Belediyesi yetkililer İnegöl’e de gelerek Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Yayınlama: 18.05.2015
742
A+
A-

Mitrovica Belediye Başkan Yardımcısı Erol Zekeriya ve Belediye Yetkililerinden oluşan heyet Bursa’daki temaslarının ardından Başkan Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

GÜZEL BİR KARDEŞLİK BAĞI OLUŞTU






Ziyaret hakkında bilgi veren Mitrovica Belediye Başkan Yardımcısı Erol Zekeriya; “Balkantürksiad ve Tüyap Fuarcılığın organize ettiği Balkan Ticaret Fuarı için Belediye çalışan birkaç arkadaşımızla Bursa’ya geldik. Güzel bir fuar etkinliği oldu. Balkanlardaki diğer birçok belediye de fuardaydı. Birlikteliğin sağlanması adına verimli bir organizasyon oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Bursa’ya gelmişken İnegöl’e ve Belediye başkanımıza uğramamak olmazdı. Gerçekten de İnegöl ve Mitrovica arasında çok güzel bir birliktelik ve kardeşlik bağı oluştu. Bunun sağlanasında büyük gayret ve emekleri olan Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş’a bir kez teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Mitrovica halkının selamlarını da sizlere iletmek isterim” dedi.

 

ZİYARETLERİ MEMNUN ETTİ

Düzenlenen fuardan ve gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek konuşmasına başlayan Başkan Aktaş, “Öncelikle Balkantürksiad ve Tüyap Fuarcılık başta olmak üzere düzenlenen fuara emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Hükümetimizin dünyanın çeşitli noktalarında ve bununla beraber Balkanlarda yaptığımı yatırımlarla her zaman kıvanç duyuyoruz. Yerel yönetimlerde bunlara çeşitli seviyelerde katkılarda bulunuyor. Bursa’mızda da İnegöl’ümüzde de çok yaşayan çok sayda Balkan muhaciri vatandaşımız yaşıyor. Bursa Büyükşehir Belediyemizde diğer bazı belediyelerimizde ve tabii ki bizde İnegöl Belediyesi olarak Balkanlarda özellikle kardeş şehir belediyelerimiz ile işbirliği içinde çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Kosova Mitrovica Belediyesi de kardeş belediyelerimizden biri. Bursa’da düzenlenen fuar sonrası sağ olsun belediye başkan yardımcımız değerli dostum Erol Bey ve bazı bürokrat arkadaşlarımız ziyaret gelmişler. Ziyaretlerinden son derece memnun oldum. Zaten her zaman görüşüyoruz. Dostluğumuzun ve kardeşliğimizi artarak devam etmesi dileğiyle ziyaretten dolayı tekrar teşekkür ediyor, Mitrovica’ya selamlarını gönderiyorum” diye konuştu.

 

Ziyaret sonunda Belediye BaşkanıAlinur Aktaş, Kosovalı misafirlerinegünün anısına çini takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş