Huzurevi sakinlerine 3. etkinlik

Bursa Kebap Evi Huzurevi sakinlerine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Daha önce Huzurevi sakinlerini 2 defa ağırlayan Bursa Kebap Evi, 3. organizasyonunu da gerçekleştirdi.

Yayınlama: 16.10.2015
529
A+
A-

Daha önce düzenledikleri etkinlik ile 2 defa Huzurevi sakinlerini ağırlayan Bursa Kebap Evi, etkinliklerini sürdürüyor.

 

HUZUREVİNE KARŞI DUYARSIZ KALMAYALIM






Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile birlikte Huzurevinde kalan 23 erkek, 2 bayan ve 5 personelle Bursa Kebap Evine misafir olduklarını belirten İnegöl Huzurevi Müdürü Recep Şen, “Bursa Kebap Evi bizleri bugün misafir ediyor. Buraya üçüncü kez geliyoruz. Firma sahibiyle görüştüğümüzde bunu her sene düzenleyeceklerini söylemişlerdi. Kendilerine bu konuda teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz gibi Huzurevi, İnegöl’ün, herkesin. İnegöl’de kurum, kuruluş ve özel firmalar bizleri misafir etmek için sıraya girdiler. Bunun için herkese teşekkür ediyoruz. Bizlere yemek ikram eden ve moral veren firma sahibi Murat Şerefoğlu’na teşekkür ediyorum. İnegöl’deki diğer firmalara da bunun örnek olmasını istiyoruz. Bunun bir başlangıç olmasını da istiyoruz” dedi.

 

BİR FARKLILIK YAŞATMAK, BİR PAYLAŞIMDA BULUNMAK İSTEDİK

Bursa Kebap Evi sahibi Murat Şerefoğlu ise, “İnegöl Huzurevi sakinlerini burada ağırlamaktan son derece mutlu ve keyifliyiz. Bunu kelimelerle anlatmak imkânsız. Çünkü hepimiz bir gün Allah ömür verirse bugünleri yaşayacağız. Ama evlatlarımızın yanında olacağız, belki Huzurevinde olacağız. Onlar bizim annelerimiz, babalarımız, dedelerimiz, her şeyimiz. Bizim geçmişimiz. Biz onların evlatlarıyız. Ne olursa olsun onlar bizim her şeyimiz. Onları burada sene de bir kere bile olmaktan inanılmaz derece de mutlu ve keyifliyiz. Bu sektör inanılmaz derece de yoğun ve yorucu. Fırsat olup da onları ziyarete gidemiyoruz. Onları burada ağırlamak hem bizler hem de onlar için çok farklı, keyifli, gurur verici bir olay. Onlara yemek vermek amacımız değil, onlara bir farklılık yaşatmak, bir paylaşımda bulunmak istedik. Bu da bizlere keyif verdi. Geldikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah bunun devamını da yapacağız” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş