İnegöl beyaza teslim oldu

Mevsimin ilk karı İnegöl’e merhaba dedi. Günün ilk saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak gün içinde devam ederken, Meteoroloji Müdürlüğü’nün tahminlerin göre yağışlar Cuma gününe kadar devam edecek.

Yayınlama: 31.12.2014
761
A+
A-

Dün günün ilk saatleri itibari ile başlayan kar yağışı, tahminlere göre Cuma gününe kadar devam edecek.

 

BAZI TRAFİK NOKTALARINDA SIKINTILAR YAŞANDI






Kar yağışı ile birlikte yollar kaygan zemine dönüşürken, araçların yavaş seyretmesi ve park halindeki araçların yol güzergâhına girerken ağır seyretmesi nedeni ile trafik akışı da gün içerisinde ağır şekilde devam etti. Özellikle Bankalar Caddesi, Kasım Efendi Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda trafiğin ağır şekilde seyrettiği gözlemlendi.

 

SÜRÜCÜLER HER ZAMANKİNDEN DAHA DİKKATLİ

Kar yağışı ile birlikte yolların kayganlaşması nedeni ile sürücülerin daha dikkatli olması gözlerden kaçmadı. Bazı noktalarda araçların kar lastiği kullanmaması nedeni ile ufak çaplı kazalar yaşandı.

 

Meteoroloji Müdürlüğü hava tahminlerine göre hafta için en düşük sıcaklık -6 olarak kayıtlara geçecek.

 

HAVA DURUMU

31 Aralık Çarşamba: en düşük sıcaklık -2, en yüksek sıcaklık 1 derece. 1 Ocak Perşembe: en düşük sıcaklık -1, en yüksek sıcaklık 1 derece. 2 Ocak Cuma: en düşük sıcaklık -2, en yüksek sıcaklık 1 derece. 3 Ocak Cumartesi: en düşük sıcaklık -6, en yüksek sıcaklık 0 derece.

 

BUGÜN İTİBARİ İLE 4 GÜN BOYUNCA KAR

Hava tahminlerine göre Cuma gününe kadar kar yağışı devam edecek. Perşembe günü ise karla karşık yağmur görüleceği tahmin ediliyor.

 

HAVA SICAKLIĞI 1 DERECEYİ GEÇMEYECEK

Hafta için en düşük hava sıcaklığı -6 olarak tahmin edilirken, en yüksek hava sıcaklığı ise 1 olarak tahmin ediliyor. Buna göre havta içinde hava sıcaklığı 1 dereceyi geçmeyecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş