Okyanus Koleji başarı için iddialı

Deydinler Mahallesi girişinde hızlı bir şekilde inşaat çalışmalarına devam edilen Okyanus Koleji’nin tanıtım toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıda açıklamalarda bulunan Okyanus Koleji Okul Müdürü Mehmet Baştürk, “Biz şimdiye kadar belki de çok şey başarmışızdır. Ama devlet kurumlarında başarmak isteyip de başaramadığımız ince noktalar vardır. Onu da özel okullar kanalıyla başarmak istiyoruz. Şimdiye kadar nasıl en iyisini, en güzelini yapma hedefindeysek. Okyanus Koleji de en iyisi olacak” dedi.

Yayınlama: 17.02.2016
736
A+
A-

Royal Otel’de gerçekleştirilen kahvaltılı tanıtım toplantısına, Okyanus Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Baykan, Okul Müdürleri Erdoğan Kızmaz ve Mehmet Baştürk, Okul Halkla İlişkiler Yöneticileri Gülhan Oğuz ve Hatice Özcan katıldı.

 

NASİP OLMAYAN BAŞARILAR BU OKULLA BİRLİKTE GELECEK






Basın toplantısında ilk olarak açıklamalarda bulunan Mehmet Baştürk, devlet okullarında başarmak isteyip de nasip olmayan başarıları özel okullarla başarmak istediklerini belirterek, “Bilindiği gibi arkadaşımız Erdoğan Kızmaz, Fahrettin Baykan arkadaşımızla beraber 1 yıldan beri özel okul konusunda çalışmalarımız vardı. Şimdi de bu okulla ilgili resmi açıklamayı yapıyoruz. Okul inşaatımız Deydinler Mahallesi girişinde hızlı bir şekilde devam etmekte. İnşallah 1 Eylül 2016’da öğrencilerimizle beraber eğitimin meşalesini yakmak istiyoruz. Markamız Okyanus Kolejleri. Bununla beraber İnegöl’de 30 yılı yönetici olmak üzere 36 yıldır hizmet etmekteyim. 25 yıldır da Erdoğan Bey yöneticilik yapmakta. Her ikimizin de eğitime yaptığımız katkılar İnegöl insanı tarafından değerlendirilmekte. Şimdiye kadar yaptığımız eğitim alanındaki güzel işleri devam ettirmek istiyoruz. Güzel bir ekip kurduk. Eğitim kısmıyla ben ve Erdoğan Bey ilgilenecek. İnşaat safhası, fiziki yapılandırma ile de diğer ortağımız İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanımız Fahrettin Baykan arkadaşımız takip edecektir. Biz kısa zamanda çok güzel yol kat ettik. İnşallah önümüzdeki günlerde sizleri inşaatı devam eden okulumuza davet etmek istiyoruz. İnegöl’de devlet okullarının yanı sıra özel okullar da en güzel şekilde İnegöllülere hizmet veriyor. Biz Okyanus Kolejleri bayrağı altında bu ortamı iyi yakalayarak bilgi birikim ve tecrübelerimizi İnegöl insanı ile paylaşmak istedik. Biz şimdiye kadar belki de çok şey başarmışızdır. Ama devlet kurumlarında başarmak isteyip de başaramadığımız ince noktalar vardır. Onu da özel okullar kanalıyla başarmak istiyoruz. Şimdiye kadar nasıl en iyisini, en güzelini yapma hedefindeysek. Okyanus Koleji de en iyisi olacak. Önce İnegöl sonra Bursa, sonra da ulusal bir marka olacak.  Bu azimle çalışıyoruz. Temel hedefimiz karakterli, kişilikli, özgür düşünceye sahip, sosyal sportif etkinliklerde en iyi şekilde görev alabilecek, akademik başarıda da en güzel başarıyı yakalayacak bir nesil yetiştirmek istiyoruz” dedi.

 

OKYANUS FARKINI GÖRECEKSİNİZ

“Hayırlı bir işe koyulduk” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Baştürk, “Hayırlı bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışmayı hep beraber yapacağız. Bu güzel kolej, eğitim yuvası tüm İnegöl’e hayırlı olsun. Bizi izlemeye devam edin Okyanus farkını göreceksiniz” şeklinde konuştu.

 

EĞİTİMDE DENEYİMLİ BİR MARKA

Erdoğan Kızmaz ise; “Hepimizin bildiği gibi ülkemizin son yıllarında eğitim ön plana çıkmakta herkes çocuğunun en güzel eğitimi almasını istiyoruz. Çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras onların iyi bir eğitim almasıdır. Biz yetiştireceğimiz öğrencilerimizin anaokulundan, ilk ve ortaokul, Anadolu Lisesi’ne kadar özgüveni yüksek, yeteneklerini ön plana çıkarıldığı nesiller olarak çıkması hedefliyoruz. Okyanus Kolejleri İnegöl’de 25.kampüsünü açıyor. Eğitimde deneyimli bir marka. Biz de bu markayla İnegöl insanına hizmet vereceğiz. Amacımız anasınıfından lise son sınıfa kadar İngilizce eğitim, yetenek kulüpleriyle 2.yabancı dilleri ile en güzel şekilde yetiştirmeyi hedefliyoruz. Yetenek kulüplerinde ailelerimizin ve çocuklarımızın istedikleri noktada çalışmalar yapılacak. Akademik başarı önceliğimiz olacak. 1 Eylül 2016’dan itibaren İnegöl insanına hizmet etmeye çalışacağız. Alanında en donanımlı öğrencilerin yetişeceği öğrenciler olmasını istiyoruz” dedi.

 

İNŞAATIN %80’İ BİTTİ

Okul inşaatı ve sosyal tesisler hakkında bilgiler veren Okyanus Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Baykan, “İnşaatımızı yaklaşık 3 ay önce başladı. İnşaatın %80’i bitmiş durumda. 6. ayın 30’unda inşaatın tamamını bitirerek; çevre düzenlemesinin de bitirilmesini amaçlıyoruz. Kapalı Spor Salonu, Yüzme Havuzumuz, Konferans Salonu ve Halı sahamız da mevcut. Bunlar da 30 Haziran’da bitmiş olacak. İnşallah bittikten sonra da basın mensuplarımızı açılış yaparken birlikte oluruz. İnşaattan önce Bursa İstanbul’daki özel okulların birçoğunu gezdik. Hepsinden biraz örnek aldık. Hepsinin eksiklerini gördük. Onları da burada tamamlamış olduk. İnegöl’deki özel okullardan daha büyük ve kullanışlı bir proje yaptık. Fiziksel olarak tüm özel okullardan daha görkemli, daha modern bir yapı olacak. Doğalgazımız yoktu o da geliyor. Burada veliler ısıtma konusunda ne yapacaksınız diye sorabilirler. İnegöl’e çok yakınız. Etrafımız elma ve armut bahçesi. Sakin, yeşil ve güzel hava, fabrikalar yok. Güzel bir ortam var” dedi.

 

GÜÇLÜ BİR İSİMLE YOLA ÇIKMAK İSTEDİK

Neden ulusal bir marka tercih edildi Sorusunu yanıtlayan Mehmet Baştürk; “İnegöl eğitiminde halkımız bizleri bir değer olarak görüyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Biz bu değere bazı artılar da katmak istiyoruz. Ulusal marka eklediğinizde hem ulusal hem de dünya çapında bir öğrenci profili çıkıyor. Bakanlığımızın değişim ve gelişimleri bu markalar hızlı bir şekilde takip ediyor. Eğer biz bir şey yapacaksak her şey dört dörtlük olsun. Gayet uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Okyanus Kolejinin 24 kampüsü var. Bir tanesi de Bursa’da yapılıyor. Burada da bir kardeş kuruluşu olarak yapıyoruz. 25 kampüsteki sınavları, ortak sınavları, dersleri, ders konuları, kahvaltıda çıkan menüye kadar hepsi aynı olacak. Bunları düşündüğümüz de biz de daha güçlü bir isimle yola çıkmak istedik”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş