“İnegöl tarihine kara harflerle yazılacaksın”

Saadet Partisi Bursa Milletvekili İsmail Özdemir, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in kaldırım işgalleri ile ilgili yaptığı açıklamaya sert çıktı. Özdemir, Şahin’in kaprisleri yüzünden İnegöl’ün birçok projeyi elinden kaçırdığını ifade ederek şöyle konuştu: “Bu kadar imkânlara rağmen, bu kadar çalışkan bir ilçe olmasına rağmen, bu imkânlar her geçen gün elimizden kaçıyor. İnegöl tarihine kara harflerle yazılacaksın. Senin kaprislerinden dolayı İnegöl daha fazla kaybetmek zorunda değildir.”

Yayınlama: 04.06.2015
676
A+
A-

Lazlar Camii önünde kurulan parti standında açıklamalarda bulunan İsmail Özdemir, Bursa AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin’in, İnegöl’ün tarihine kara harflerle yazılacağını söyledi.

 

AKTAŞ’IN İMKÂNLARININ BÜYÜKŞEHİR’E KAYMASINA NEDEN OLDU






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özdemir, “Seçimlere az bir süre kaldı. Maalesef panik halinde olan iktidar partisinin, her geçen gün büyük hatalar yaptığını görüyoruz. Özellikle buradan Hüseyin Şahin’in kaprisleri yüzünden, İnegöl maalesef köy oldu. Bunu üzerine basarak ifade ediyorum; eğer Hüseyin Şahin, İnegöl Belediye Başkanının elini kolunu bağlama çabasına girmeseydi, İnegöl Büyükşehir’e bağlı köy olmayacaktı. İnegöl il olması mümkündü. Bu inşallah Saadet Partisine nasip olacak. İnegöl Belediye Başkanımız Alinur beyle çekişmesi yüzünden, onun elindeki bütün imkân ve yetkileri Büyükşehir’e kaymasına sebep oldu”

 

SENİN KAPRİSLERİN YÜZÜNDEN OTOBAN, HIZLI TREN YENİŞEHİR’DEN GEÇTİ

“Şimdi yine kaldırımlarla ilgili bir açıklamasını gördük. Ben buradan Hüseyin Şahin diyorum ki, karnından konuşma, ne diyorsan yap. Büyükşehir ile konuş. Belediye meclisinde karar alınsın. İl meclisi, ilçe meclislerinin üzerinde. Senin kaprislerin yüzünden otoban Yenişehir’den geçti, hızlı tren Yenişehir’den geçti. Havaalanı Yenişehir’de. İnegöl cazibesini kaybedecek. Bu kadar imkânlara rağmen, bu kadar çalışkan bir ilçe olmasına rağmen, bu imkânlar her geçen gün elimizden kaçıyor. Fuar konusunda da seçimlerden sonra İnegöl’deki Belediye Başkanı ile yaşadığı polemik yüzünden bu fuarı da Büyükşehir’e kaydırmaya çalışıyor Hüseyin Şahin. Bu konuda kendisini uyarıyorum. İnegöl tarihine kara harflerle yazılacaksın. Bu polemiklerden kaç. Öncelik İnegöl olmalıdır. Senin kaprislerinden dolayı İnegöl daha fazla kaybetmek zorunda değildir. Lütfen daha fazla kapris yapma. Şuanda seçmenimiz kararını verdi İnegöl’de de Türkiye genelinde de Saadet Partisini meclise taşıyacaktır. Senin kaprislerin yüzünden kaybettiklerimizi geri alacağız” şeklinde konuştu.

 

ESAS HÜSEYİN ŞAHİN OY KAYBETTİRİYOR

“Kaldırım İşgalleri projesinin AK Parti’ye oy kaybettirir mi?” sorusuna cevap veren Özdemir, “Bu yerel bazlı bir şeydir bu sadece Hüseyin Şahin’in aynı beylik hanında temel atıyoruz derken 3 delik açması gibi bir şeydir. Yine bir delik açtı. Esas Hüseyin Şahin oy kaybettiriyor” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş