İnegöl Tarım Fuarına hazır

İnegöl Tarım Fuarı (İNTARF) için geri sayım başladı. Yarın açılacak olan İNTARF Tarım Fuarı öncesi fuar alanında incelemelerde bulunan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, çalışmaların titizlikle sürdüğünü söyledi.

Yayınlama: 11.09.2015
625
A+
A-

Mobilya Fuarı konusunda Türkiye’nin en önemli fuarına ev sahipliği yapan İnegöl şimdi de Tarım Fuarı konusunda önemli bir atılım gerçekleştiriyor.

 

TARIM FUARI İLK KEZ TOBB TAKVİMİNDE






Toplamda 56 firma stant açacağı İNTARF Tarım Fuarı alanında incelemelerde bulunan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit şu değerlendirmelerde bulundu: “İnegöl Belediyesi olarak tarımla ilgili birçok çalışmamız var. Bu hizmetlerimizin en önemlilerinden biri de İntarf Tarım Fuarı organizasyonumuz. Bugün tarım fuarı öncesinde yapılan son hazırlıkları incelemek üzere buradayız. 12-15 Eylül tarihleri arasında bu yıl 4.’sünü gerçekleştireceğimiz ‘İNTARF Tarım Fuarı’ ile şehrimizin üretim potansiyelini tanıtmayı, bölgesel üretimi teşvik etmeyi, kent ekonomisine katkı sağlamayı ve kırsal kalkınmayı hedeflemekteyiz. Bu nedenle tarım fuarımızı özellikle önemsiyoruz. 4. İnegöl Tarım Fuarımızı İnegöl Belediyesi öncülüğünde, Modef Fuarcılık ev sahipliğinde, İnegöl İlçe Tarım Müdürlüğü, İnegöl Ziraat Odası, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, muhtarlarımızın destekleri ve tarımsal sivil toplum kuruluşlarının önemli katkıları ile 12 – 15 Eylül 2015 tarihleri arasında MODEF Fuar Merkezimizde gerçekleştirileceğiz. Fuarımız bu yıl ilk kez T.O.B.B.’nin Uluslararası fuar takviminde yer alıyor.”

 

95 ARAÇ TAHSİS EDİLDİ

“12-15 Eylül tarihleri arasında 4 gün boyunca gerçekleşecek olan fuarımızda; 15 adet tarımsal kalkınma kooperatifi açtıkları stantlarda İnegöl’de yetiştirilen tarım ürünlerini sergileyecekler. Bunun yanı sıra İnegöl’de tarım makine ve aletleri satışı yapan firmalar, fidancılık yapan firmalar, süt ürünleri ve bal firmaları, damlama su sistemleri firmaları, peyzaj firmaları ile İnegöl dışından tarım sektörüyle alakalı faaliyet gösteren 14 firma olmak üzere toplamda 56 firma stant açacaktır. Fuarımıza Bursa dışından çeşitli illerden gelecek ziyaretçilerimiz için 95 adet araç tahsis edildi. Şehrimizde; birbirinden güzel, birbirinden farklı meyve ve sebzelerimiz var. Bu topraklar verimli ve bereketli topraklar. İnegöl tarımını ve şehrimizde yetişen ürünleri tanıtmak amacıyla İNTARF Tarım Fuarımızı İnegöl’ün tüm dinamikleriyle birlikte çalışarak gerçekleştiriyoruz. İyi bir fuar hazırlayıp en iyi sonucu almak için titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 12 Eylül’de kapılarını açacak olan 4. İntarf Tarım Fuarımıza tüm İnegöllü hemşerilerimizi davet etmek istiyorum. Fuarımızın şimdiden kentimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş