“İnegölspor olarak hedeflerimiz şaşmadı”

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor’da, alınan Karagümrük galibiyetinin ardından Başkan Eşref Güç ve Teknik Direktör Taşkın Güngör’den açıklamalar geldi. Hedeflerden şaşmadıklarını belirten Başkan Güç, “İnşallah iyi sonuçlar alıp, bundan sonra tek tek basamakları çıkıp hak ettiğimiz yere çıkmak istiyoruz. İnegölspor olarak hedeflerimiz şaşmadı” dedi.

Yayınlama: 27.10.2015
411
A+
A-

Karagümrük maçından alınan 3 gollü galibiyetinin ardından İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve Teknik Direktör Taşkın Güngör’den açıklamalarda geldi.

 

HEDEFLERDEN ŞAŞMADIK






Külüp Başkanı Eşref Güç, hedeflerinin şaşmadığını ifade ederek, “Geçen hafta maalesef Taşkın hocanın gelmesiyle beraber şansız bir mağlubiyet yaşadık. Ama takımımızın iyi olduğunu biliyorduk. İnşallah bundan sonra hep beraber yeni kadroyla beraber iyi sonuçlar alacağız. Bugün Karagümrük buraya iddialı gelmesine rağmen ilk 15 dakikada attığımız 3 golle beraber net bir galibiyet aldık. İnegölspor için iyi oldu. Yeni bir çıkış sürdürmemiz gerekiyordu. Zaten kötü gidiyorduk. Kötü gittiğin zaman heyecanlarda başlıyor, sıkıntılar oluyor. Tam zamanında yaptığımız hamle ile inşallah iyi sonuçlar alıp, bundan sonra tek tek basamakları çıkıp hak ettiğimiz yere çıkmak istiyoruz. İnegölspor olarak hedeflerimiz şaşmadı. Bugün Tokat yendi. Ankara Demirspor yendi. Biz sonuna kadar kovalayıp önce Play-Off sonra olursa artık bu ligden çıkmak amacımız. Tabi lig uzun maraton. Bunu söylemek erken belki ama hedef koymak zorundayız. Hedefsiz olmaz. İnşallah sezon sonuna kadar umduğumuz hedefi yakalarız. İyi galibiyet oldu. Hayırlı olsun” dedi.

 

YAĞMUR GİBİ BAŞLADIK

Teknil Direktör Güngör ise şöyle konuştu:  “İyi başlangıç yaptık. Maça oldukça hızlı, yağmurla beraber yağmur gibi başladık diyelim. Tabi 20 dakikada 3-0 ama 20 dakikada 3-0’dan daha çok oynadığımız oyun çok güzeldi. Bu sahaya rağmen pas trafiği, oyunu genişletme, derinline oynama belki %100 benim istediğim gibi tempo değildi ama her şeye rağmen 1 hafta beraber çalıştığımız yeni bir takım bizim için. İstediğimizi yapma anlamında iyi şeyler yapıldı. Ama 3-0’dan sonra devre sonuna kadar adeta rakibi oyuna ortak ettik. O çok hoş bir görüntü değildi. Belki 3-0’ın verdiği bir rehavet ama tam tersi olması gerekiyordu. 3-0’dan sonra daha fazla topa sahip olan, rakibin tamamen direncini kıran bir oyun oynamamız gerekiyordu. Türkiye’de maalesef sporcuların geçmişten beri aldığı bir gelenek var. Topu en kısa sürede ayağından çıkartma, riske girmeme. Bu bir oyun. Bunu oynamamız gerekiyor. O anlamda bir 20 dakika istediğim gibi olmadı. 2. Yarı çocuklara bir şey söyledim. 3-0’dan sonra nasıl disiplinli olduğumuzu göstermek lazım. 0-0 oynayabiliyor muyuz? O 0-0’ı çocuklar iyi oynadılar. Tamamıyla defansif anlamdan iyi işler yapan, hatta bu sırada 3-0’dan sonra biraz daha kontrayı biraz daha isabetli paslarla 4’ü 5’i de bulman lazım. Birinci aşamada bu takımda bir oyun sistemini iyileştirmemiz gerekiyor. Top rakipteyken ne yapmamız gerekiyor, bizdeyken ne yapmamız gerekiyor. Bu anlamda mesafe almak istiyoruz. Umarım bugün iyi günlerin başlangıcı olur. Takımın gösterdiği performanstan dolayı mutluyum. Takım karakteri ortaya çıkmaya başladı. Birlikte oynamaya başladılar. Hem ben sporcuları biraz daha tanıma şansına sahip oluyorum. Onlarda bizi anlayacaklar.  Umarım İnegöl için iyi günler, güzel günler önümüzde olur. Hep beraber geçmişte yaşadığımız gibi güzel günleri yaşamaya devam ederiz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş