İnegölspor’da hedef 3 puan

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü deplasmanda Tuzlaspor karşısında Play-Off potasına girebilmek için önemli bir mücadeleye çıkacak.

Yayınlama: 20.02.2016
403
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup’ta sıkıntılı başladığı sezonda 2. devreden itibaren puan kayıplarını azaltan temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü saat 13.30’da Tuzla Belediye Stadyumu’nda Tuzlaspor’a konuk oluyor.

 

RAKİP 4 MAÇTIR KAZANIYOR






Ligin son 2 haftasında Amed Sportif Faaliyetleri ile berabere kalan ve öncesinde ise Kocaeli Birlikspor’a 2-1 mağlup olan temsilcimiz galibiyet hasretini Tuzla karşısında sona erdirmek istiyor. Rakip Tuzlaspor ise evinde oynadığı istikrarlı futbol ile Bordo Beyazlı temsilcimizin işini zora sokacak gibi gözüküyor. Tuzlaspor, ligde evinde oynadığı son 4 maçını kazanırken toplamda ise 5 maçtır kaybetmeyen bir görüntü çiziyor. Bu başarılı grafiği ile geride kalan 22 haftada 34 puan toplayan Tuzlaspor, 5. sırada kendisine yer bularak Play-Off avantajını sürdürüyor.

 

YASİN ZİRVEDE

Rakip Tuzlaspor’da en skorer oyuncu 7 golle Mehmet Alaeddinoğlu olurken onu 4’er golle Ozan Papaker ve Okan Duran takip ediyor. Temsilcimiz İnegölspor’da ise 4’er gol atma başarısı gösteren Ekrem Sarıçam, Ergün Yılmaz ve Yasin Görkem Arslan listenin başında yer alıyor. Bu isimlerden Ekrem Sarıçam devre arasında Bandırmaspor’a giderken Ergün Yılmaz da yine devre arasında Sarıyer’e transfer oldu.

 

REKABET ANALİZİ

Temsilcimiz İnegölspor, rakibi Tuzlaspor ile tarihinde ilk kez bu sezonun ilk yarısında karşı karşıya geldi. Konuk ekip mücadelenin 5. dakikasında Okan Baydemir’in ayağından bulduğu golle öne geçerken temsilcimiz İnegölspor 20. dakikada Ergün Çakır ile durumu eşitlemiş, müsabakanın kalan süresinde başka gol olmayınca taraflar sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmışlardı. Ayrıca mücadelede toplam 8 sarı kart çıkarken bunlardan 2 tanesini gören Emrah Dağ, kırmızı kart ile oyun dışı kalmıştı.

 

DÜDÜK PEŞİN’DE

Pazar günü saat 13.30’da Tuzla Belediye Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı Ankara bölgesi hakemlerinden Yiğit Peşin yönetecek. Peşin’in yardımcılıklarını ise Hamdi Tontu ve Elif Yalçın üstlenecek.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş