İstatistikler iç açıcı değil

Lige kötü başlangıç yapan ve aldığı berberlik ve mağlubiyetler ile ligin alt sıralarında kurtulamayan temsilcimiz İnegölspor, devre arası yapılacak takviyelerle ligi üst sıralarda bitirmenin yollarını arıyor.

Yayınlama: 25.11.2015
391
A+
A-

Şimdiye kadar toplamda 13 lig karşılaşmasına çıkan temsilcimiz İnegölspor,’un aldığı sonuçlar şu şekilde sıralandı: Tarsus İY- İnegölspor 0-2, İnegölspor – Manisaspor 2-3, Ankara Demir – İnegölspor 1-0, İnegölspor – Kocaeli Birlik 0-0, Amedspor- İnegölspor 0-0, Tokatspor – İnegölspor 3-1, İnegölspor -Karagümrük 3-0, Keciörengücü – İnegölspor 2-2, İnegölspor – Tuzlaspor 1-1, İnegölspor – Ankaragücü 1-1, Aydın 1923 – İnegölspor 1-1, İnegölspor- Bucaspor 1-2, Gümüşhanespor – İnegölspor 0-0.

 

KALEMİZDE 14 GOL GÖRDÜK






Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup’ta 13. hafta geride kalırken, temsilcimiz İnegölspor rakip filelere 14 gol attı. Birçok maçta eşitlik bozulmazken, temsilcimiz gol attığı Tarsus İY ve Karagümrük müsabakalarını kazanabildi. Temsilcimizin gol attığı Keciörengücü, Tuzlaspor, Ankaragücü ve Aydın 1923 müsabakalarından ise 1 puanla ayrıldı.

 

14 GOL ATTIK

Rakip filelere 14 gol gönderen temsilcimiz İnegölspor, kendi ağlarında ise yine 14 gol gördü. Geçtiğimiz sezon attığı gol ortalamasına bu sezon ulaşamayan temsilcimiz İnegölspor, maziyi anar oldu.

 

13. SIRADAYIZ

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansı bir türlü gösteremeyen temsilcimiz İnegölspor, 13 müsabakadan aldığı 13 puan ile 15. sırada bulunuyor. Ligin dibine demir atan Tarsus İdman Yurdu ile arasında sadece 5 puan bulunan temsilcimiz İnegölspor, ilk devreyi en az puan kaybı ile kapatmak istiyor. Lige başlarken takımın baştan aşağıya yenilenmesinden dolayı oyuncuların birbirlerine alışma evrelerinin uzun sürmesinden kaynaklandığı ifadeleri kullanılsa da, ligin ikinci devresinde takımın nasıl bir performans göstereceği merak konusu oldu.

 

2. DEVRE BAMBAŞKA BİR İNEGÖLSPOR OLABİLİR

Geçtiğimiz seneye göre oyuncu kalitesi olarak düşüş yaşayan temsilcimiz, 2. devre yapacağı takviyeler ile üst sıraları zorlamak istiyor. Sezon başında transfer edilen bir çok futbolcudan beklediği performansı göremeyen temsilcimiz İnegölspor’da, yapılacak yeni takviyeler ile en azından Play-Off’lara kalma mücadelesi verilecek.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş