Kafkas’ta hedef aynı

Kafkasspor Genel Kaptanı Yücel Doğru, Bölgesel Amatör Lig hedeflerinde sapma olmadığını belirterek, haftasonu oynayacakları Bordospor müsabakasında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade etti.

Yayınlama: 11.12.2015
456
A+
A-

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcimiz Kafkasspor’un Genel Kaptanı Yücel Doğru, takımın gidişatı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

HER FUTBOLCUMUZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR






BAL hedeflerinin devam ettiğini belirten Yücel Doğru, “Ertuğrulgazi Meskenspor maçında hocamız fazla şans bulamayan oyuncularımızı görmek adına rotasyona gitti. Kendi açımızdan baktığımızda kulübün bünyesinde bulunan her futbolcumuz bizim için değerlidir. Maç eksiklikleri olmaması açısından iyi bir karşılaşma oldu diyebiliriz. Pazar günü Bordospor ile oynayacağız. Bordospor tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekip, güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Tabi ki öncelikli hedefimiz kazanmak ve antrenmanlarımız bu yönde devam ediyor. Takımın üst üste maç kazanmaya ihtiyacı var. İnşallah Meskenspor maçından sonra Bordospor’u yenerek bir ritme girmek istiyoruz. Zaferspor ile Gürsuspor’un kendi aralarında oynayacağı haftayı 3 puanla kapatarak şanssız şekilde kaybettiğimiz puanların telafisini yapmak istiyoruz. İnşallah bu sene sezon başı hedef koyduğumuz BAL’a çıkacağız” dedi.

EKSİK VE CEZALILAR

Takımdaki cezalı ve eksik oyuncularla ilgili bilgilerde veren Doğru, “Bildiğiniz gibi Samet Çalışkan Zaferspor maçında kırmızı kart görmüştü. 2 maç cezası Bordospor maçıyla birlikte bitiyor. Hocamızın görev vermesi halinde Kurtuluşspor maçında takımımızda ki yerini alacak. Sakat oyuncularımızdan Murat Aldı takımla birlikte çalışmalara başladı. Mesut Genç ve Tayfun Emre’nin sakatlıkları devam ediyor” şeklinde konuştu.

TAKVİYE SESLERİ

Devre arasında eksik bölgelere transfer yapacaklarını belirten Doğru, “Hocamızın vereceği rapor doğrultusunda eksik bölgelere devre arasında transfer yapmayı düşünüyoruz. Buradaki amacımız takım içindeki dengeleri bozmadan bize faydalı olabilecek ve takıma uyum sağlayacak transferler yapmak” diye konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş