“Kur’an-ı yalnız bırakmayalım”

Hacer Salih Yıldız İmam Hatip Ortaokulu’nda okuyan öğrencilerin 1 aydır devam eden hatim programı sona erdi. İlk defa bu yıl yapılan ve “Kur’an-ı yalnız bırakmayalım” adı verilen programda tüm öğrencilerle beraber yüzlerce hatim yapılmış oldu.

Yayınlama: 31.03.2016
384
A+
A-

İlk defa bu yıl düzenlenen programa “Kur’an-ı yalnız bırakmayalım” adı konularak gelenekselleştirilip her yıl yapılması planlanıyor.

 

Tamamlanan hatim programının sonunda ise önceki gün okulda pilavlı hatim duası gerçekleştirildi.






 

Program hakkında açıklamada bulunan Okul Müdürü Sabit Taş, “Evlatlarımıza Kur’an’ı sevdirmek istiyoruz. Kur’an’ı okumalarını, anlamalarını ve yaşamalarını arzuluyoruz. Bu doğrultuda çalışma arkadaşlarımla ve Okul Aile Birliği ile birlikte bir program tertipledik. 1 ay boyunca okulumuzdaki tüm öğrencilerin katılımıyla Kur’an okuma ve hatim gerçekleştirdik. Planlanan programın sonunda yüzlerce hatim yapmış olduk. Okul Aile Birliğimizin desteğiyle okunan yüzlerce hatmin duasını yapmak üzere pilav ikramında bulunduk. Okunan hatimlerimizi okuyan evlatlarımızın geçmişlerine, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşımızın kahramanlarına, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için bu günlerde terörizmle mücadele ederken şehit olan vatan evlatlarımızın ruhlarına hediye eyledik. Allah kabul etsin. Ayrıca ilkini gerçekleştirdiğimiz ‘Kur’an’ı yalnız bırakmayalım’ projemizi her yıl yapmayı planlıyoruz. Emeği geçen tüm öğrencilerime, öğretmenlerime, Okul Aile Birliğine ve katılan misafirlere şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş