Kurtuluş’ta transfer şov

Bursa Süper Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Kurtuluşspor, Emre Yıldırım ve Metin Akan’ı kadrosuna kattı.

Yayınlama: 16.01.2016
355
A+
A-

Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, sÜPER lİG TECRÜBESİ bulunan Metin Akan’ın kendilerini kırmadığını ifade etti.

 

METİN AKAN BİZİ KIRMADI






İmza töreninde açıklamalarda bulunan Öziş, “Son 2 sezonda devre arası transferlerimizde çok hatalar yaptık. Yine aynı hataları yaşamamak adına bu sene çok dikkatli davrandık. Acil kararlar vermedik. Metin Akan bizim sezon başından bu yana ilgilendiğimiz bir futbolcuydu. Ama tabi tedirginliklerimiz vardı. Amatöre dönmesi ile dönmemesiyle alakalı. Kendisini ikna ettik. Bu bizim ve yöneticilerimizin başarısıdır. Metin Akan’ı İnegöl, İnegölspor’dan sonra Kurtuluşspor’a kazandırdık. Oda bizi kırmadı sağolsun” dedi.

 

EMRE YILDIRIM ÖNEMLİ TRANSFER

Emre Yıldırım transferi hakkında konuşan Öziş, “Emre Yıldırım kariyeri olan bir futbolcu. İlk devre Duaçınarı’nda oynadı. Emre’yi izledikçe, neden transfer ettiğimizi herkes anlayacak” dedi.

 

İmza töreninde konuşan Metin Akan, ” İnegöl sevdiğim bir yer. Çıkışımda buradan olmuştu. Bursaspor altyapısından İnegöl’e geldim. Buradan çıktım. Burada sevdiğim insanlar var. Kıramadığım dostlarım var. Onların sayesinde buraya geldim. Teşekkür ediyorum herkese.  İnşallah takım olarak ta Play-Off oynayıp, Bal ligine çıkarız. Takıma katkı sağlayacağıma inanıyorum. Arkadaşlara ayak uydurmaya çalışacağım. Arkadaşlarım içinde zor, benim içinde zor. Bal ligi hedefini tutturarak yolumuza hep beraber devam ederiz inşallah” dedi.

 

Emre Yıldırım ise, “İki taraf içinde hayırlı uğurlu olsun. Buraya başarılı olmaya geldim. Kurtuluşspor hedefleri olan bir kulüp. Bir haftadır buradayım, hiç yabancılık çekmedim. Bundan dolayı çok mutluyum. İnşallah herkesin beklentilerini karşılarız. İnşallah başarılı bir şekilde sezonu bitiririz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş