Kutlu Doğum Haftası’na özel kermes

İshakpaşa Kadın Kuran Kursu yetkilileri ve öğrencileri ile düzenledikleri kermesin açılış geçtiğimiz gün düzenlenen törenle start aldı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 14.04.2015
593
A+
A-

İshakpaşa Kadın Kuran Kursu Eğitmeni Zehra Ustaoğlu, kermesten gelen gelirlerin, Müftülük Sitesi, Cami ve Kız Kuran Kursu için kullanılacağını ifade etti.

 

ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Din Bir Sen Kadın Kolları Genel Başkanı ve İshakpaşa Kadın Kuran Kursu Eğitmeni Zehra Ustaoğlu, “Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile 5.’sini gerçekleştireceğimizi açmış bulunuyoruz. Kermesimizde çok çeşitli ürünler bulunmakta. Erkekler için, bayanlar için, çocuklar için her yaşa hitap ediyor. El işleri bunun yanında gıda da var kermesimizde. Açılış programımızı Müftü bey ve Belediye Başkanımız ile yaptık. Kermesimiz bu ayın 20’sine kadar devam edecek. Kutlu Doğum Haftası nedeni ile yurt çapında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmekte. Bunlardan birini de bizim kursumuzda icra ediyoruz. İnşallah bu etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

 

DAHA KALİTELİ HAFIZLAR YETİŞTİRECEĞİZ

Kermesten gelen gelirlerin aktarılacağı yerler hakkında bilgi veren Ustaoğlu, ” İnegöl’ümüze Müftülük Sitesi yapılıyor. Yeni bir bina. Aynı zamanda Cami ve Kız Kuran Kursu’nun devam eden inşaatları için kullanılacak. İnşallah bu vesileler ile oralarda daha kaliteli hafızlar yetiştireceğiz. Halkımızın teveccühlerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş