Öğrenciler’den Emniyet’e ziyaret

Özel Altın Nesil İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında çevremizdeki kurum ve kuruluşlar, sosyal örgütlerin yapısı konusu nedeni ile Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 25.03.2015
962
A+
A-

Emniyet Müdürlüğü’ndeki işleyişi yerinde inceleyen öğrenciler, parmak izi, MOBESE ve kurulan mini lay yeri inceleme ile alakalı yetkililerden bilgiler aldı.

 

İŞLEYİŞİ YERİNDE İNCELEDİLER






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Altın Nesil İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Hilmi Çoban, “Özel Altın Nesil İlköğretim Okulu 4. Sınıflarımıza Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında çevremizdeki kurum ve kuruluşlari sosyal örgütler konusu var. Bu konu kapsamında biz çevremizde bulunan bütün kurumları gezmeyi amaçlıyoruz. Emniyet Müdürlüğü’ne de bir ziyaret düzenleyerek, buradaki işleyişi yerinde görmek istedik. Çocuklarımıza tanıtmak istedik. Sağolsun Emniyet Müdürlüğü’ndeki yetkililer de bizleri kırmadılar ve bizi yoğun bir ilgi ile karşıladılar. Şu anda 18 öğrencimiz ile birlikte buradayız. 3 Öğrencimiz hastalığından dolayı bizlere katılamadı” dedi.

 

ZİYARETLER SÜRECEK

Ziyaretlerin devam edeceğini belirten Çoban, “Bu gezilerimiz devam edecek. Yakında belediyemize bir ziyaret gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Çevremizdeki sağlık ocaklarını da ziyaret etmiştik daha önce. Bu tür gezilere inşallah yakın zamanda devam etmeyi düşünüyoruz” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş