Özdilek’te talihliler belli oldu

Özdilek’ten 44. yıl’a özel 4 adet 4×4 jeep cherokee kampanyasının talihlileri belli oldu

Yayınlama: 15.08.2015
775
A+
A-

Türkiye’de perakende sektörünün öncü firmalarından olan Özdilek Alışveriş Merkezleri’nin 44. yılına özel 4 adet 4×4 Jeep Cherokee kampanyasının talihlileri 11 Ağustos Salı günü Eskişehir Özdilek Alışveriş Merkezi’nde avm misafirleri, noter ve milli piyango yetkilileri huzurunda gerçekleştirilen çekiliş ile belirlendi.

 

30 Nisan – 05 Ağustos tarihleri arasında, Özdilek Alışveriş Merkezleri, Hipermarketleri, Departman Mağazaları ve Ev Tekstil Mağazalarından yapılan 75 TL ve üzeri alışverişlerde verilen çekiliş kuponları ile dahil olunan “44. Yılımıza özel 4 adet 4×4 Jeep Cherokee” kampanyasının çekilişi yoğun katılımla sonuçlandı.






 

Milli Piyango Eskişehir Şube Müdürlüğü yetkilileri ve Eskişehir 1.Noter’den yetkililer huzurunda yapılan çekilişe toplam 578 bin 099 kişi katılım sağladı.

 

Sinan Akçıl imza günü ve konser etkinliği ile gerçekleştirilen 4 Jeep Cherokee kampanyasının çekilişine Avm ziyaretçileri yoğun ilgi gösterirken, oldukça heyecanlı anlar da yaşandı.

 

Noter ve  Milli Piyango Yetkilileri huzurunda, halkla açık olarak yapılan çekilişte  4 asil 4 yedek talihli belirlendi. Ayrıntılı çekiliş sonuçlarına www.ozdilek.com.tr ve www.faceboobk.com/ozdilek adresinden ulaşılabilir.  İşte; “44. Yılımıza özel 4 adet 4×4 Jeep Cherokee Kampanyası’nın” 4 asil talihli isimleri: Nimet Mekik (İzmir), Canan Erdemi Delener (Ankara), Metin Tak (Bursa), Serkan Erkul (Bursa) oldu.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş