PKK’yı hendekten kurtaramayacaklar

Vatan Partisi İnegöl İlçe Sekreteri Yavuz Turhan, Ankara’da yaşanan terör olayıyla ilgili basın açıklamasında bulunarak, ” ABD ve İsrail PKK’yı hendekten kurtaramayacaklar. Türkiye’nin bölücü terör örgütüne karşı kararlılığını kırmak istiyorlar” dedi.

Yayınlama: 15.03.2016
424
A+
A-

Vatan Partisi İnegöl İlçe Sekreteri Yavuz Turhan, Ankara’da yaşanan terör saldırısının ardından açıklamalarda bulunarak, yapılan saldırıları lanetledi.

 

Turhan yazılı basın açıklamasında, “‘ABD ve İsrail’in Türkiye’yi bölme planlarında kullandığı terör örgütü yine vatanımızı kana buladı. Ankara’daki terör saldırısında onlarca yurttaşımız hayatını kaybetti. 100’den fazlası da yaralandı. Lanetliyoruz. Milletimize ve ölenlerin yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz”






 

“Terörün hedefi; milletimizde korku ve yılgınlık yaratarak, milletimizin hendeklere gömdüğü PKK’yı hendeklerden kurtaracak yeni bir ABD’ci, açılımcı hükümet modeli yaratmaktır. ABD sürekli bastırıyor; “Çözüm sürecine geri dönün ve PKK ile tekrar masaya oturun” diye. Oysa Kürdü ile Türkü ile tekmil milletimiz artık kararlıdır; PKK kendi kazdığı hendeklere gömülecek. Milletimizin kurtuluşu ve vatanımızın bütünlüğü buna bağlıdır”

 

“ABD, hükümet planını canlı bombalarla uygulamaya soktu. ABD ve İsrail PKK’yı hendekten kurtaramayacak. Türkiye’nin bölücü terör örgütüne karşı kararlılığını kırmak istiyorlar. Şimdi daha kararlıyız. Bölücü terör örgütünü meclise soktular. Bombalar Ankara’da patlıyor. Bölücü teröre karşı devletçe ve milletçe topyekün mücadele artık şart oldu. Bölücü terör örgütüne hizmet eden HDP derhal kapatılmalıdır”

 

“İktidar ve Meclisteki muhalefet açmazdadır. Hem bölücü örgütle savaşmak hem de bölücü örgütün arkasındaki ABD ile İsrail ile müttefik olmak ve bölücü örgütü meclise sokmak milletimizin bu savaştaki kararlılığını ve bekasını zayıflatmaktadır. Milletimizin ve silahlı kuvvetlerimizin bölücü örgütle savaşında, arkasında kararlı bir şekilde duracak milli bir hükümete ihtiyacı vardır ve bunu da yakın zamanda yaratacaktır” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş