Sobadan sızan gaz hastanelik etti

Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve 2 çocuğu, işten eve gelen babanın durumu fark etmesi üzerine hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yayınlama: 12.12.2015
494
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece saat 02.30 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi Çavuşdayı Sokak üzerinde bulunan bir ikamette meydana geldi. İddiaya göre; işinden dönerek eve gelen baba Emin Zengin, ev içerisinde ağır bir koku hissetti. Eşi ve 2 çocuğunun anormal bir şekilde halsiz olduklarını gören baba Zengin, çocuklarından birinin fenalaşması ve ağzından köpük gelmesi sonucunda oluşan kokunun karbonmonoksit sızıntısı olduğunu fark etti.

 

TEHLİKEYİ ATLATTILAR






Karbonmonoksit gazına maruz kalarak zehirlenen 37 yaşındaki anne Ecrin Zengin ve çocukları 16 yaşındaki Rümeysa ile 5 yaşındaki Yunus Emre, özel bir otomobil ile apar topar İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümüne kaldırıldı. Hastaneye intikal eden karbonmonoksit kurbanı aile ilk müdahalelerin ardından müşahede altına alındılar. Hastanede yapılan kontrollerin ardından anne ve iki çocuğunun hayati tehlikeyi atlattıkları ve durumlarının iyiye gittiği öğrenildi.

 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş