Seyir halindeki araçtan aşağı atıldı

Geçtiğimiz gün İnegöl’de meydana gelen olayda, Hükümet Kavşağı’nda özel bir araca zorla bindirilen genç kız, daha sonra Avarlar Kavşağı’nda

Yayınlama: 04.04.2016
939
A+
A-

 

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz gün Hükümet Kavşağı önünde meydana geldi. İddiaya göre hükümet kavşağı önünde zorla araca bindirilen 28 yaşındaki Arzu Z. kaçırılmak istendi. Genç kızla birlikte olay yerinden uzaklaşan şahıs, genç kızın direnmesi üzerine Avarlar Kavşağı’nda seyir halinde iken Arzu Z’yi arabadan atarak kaçmak istedi.

 






Avarlar Kavşağı’nda bulunan vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis Ekipleri ve Emniyet Ekipleri’ne bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, yaralı Arzu Z.’ye ilk müdahalenin arıdndan İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Arzu Z.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Özel otomobili ile genç kızı kaçırmaya çalışan ve arabadan atan şahsın yakalanması için çalışmalarını başlatan İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, kısa bir zaman sonra olayı gerçekleştirdiği iddia edilen şahsı kıskıvrak yakaladı.

 

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş