Sinema Günleri başladı

İnegöl Belediyesi’nin Nisan Ayı Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği sinema günleriyle son yılların başarılı sinema filmleri İnegöllülerle buluşuyor.

Yayınlama: 02.04.2016
464
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mobilya Müzesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan sinema gösterimlerine tüm ilçe halkını davet etti.

 

1-6 NİSAN ARASI GERÇEKLEŞTİRİLİYOR






Yaptığı basın açıklamasıyla tüm İnegöl halkını film gösterimlerine davet eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “İnegöl Belediyesi olarak her ay düzenlediğimiz farklı etkinliklerle ilçemizdeki sosyal etkinlikleri çeşitlendirip,  hemşerilerimizin sosyal hayatına renk katmaya çalışıyoruz. Son dönemde yaşanan üzücü olaylar hem ülkemizi hem de vatandaşlarımızı ziyadesiyle yaralamıştır” diyen Başkan Aktaş; “İnegöl Belediyesi olarak Nisan ayı etkinliklerimizde sinema filmi gösterimleriyle hem sinema kültürünü ilçemizde yaymak hem de son zamanlarda yaşanan olaylara dikkat çekmek istedik. Nisan ayı kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde planladığımız sinema günlerinde 5 yetişkin ve 1 adette çocuk sinema filmini halkımızla buluşturacağız. Sinema filmi gösterimlerimiz 1 Nisan’da başlayıp 6 Nisan’da sona erecektir” dedi.

 

SERGİLENECEK FİLMLER

İlk film gösteriminin 1 Nisan Cuma akşamı gerçekleştirildiğini belirten Başkan Aktaş; “Sinema günlerimiz 2 Nisan Cumartesi saat 14.30’da ‘Sihirli Diş Perisi’ animasyon çocuk filmi, 2 Nisan Cumartesi saat 20.30’da 120 filmi, 3 Nisan Pazar saat 20.30’da Taş Mektep, 5 Nisan Salı saat 20.30’da Son Mektup ve son olarak 6 Nisan saat 20.30’da ‘Birleşen Gönüller’ adlı sinema filmi ile son bulacaktır” şeklinde konuştu.

 

ÜCRETSİZ

Aktaş; “Sinema film gösterimlerimiz Mobilya Müzesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Gösterimler tamamen ücretsiz olacaktır. Tüm ilçe halkımızı ve sinemaseverleri film gösterimlerimize bir kez daha davet etmek istiyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş