Tahsilat Servisi hizmete devam edecek

Bayram öncesinde verilen 2 buçuk günlük idari tatil süresince İnegöl Belediyesi tahsilat servisi hizmet vermeye devam edecek.

Yayınlama: 18.09.2015
520
A+
A-

Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyerek açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban; “Geçtiğimiz Salı günü Encümen toplantısında Belediye Başkanımız Alinur Aktaş bayram hazırlıkları ile alakalı alınan tedbirler hakkında halkımızı bilgilendirmişti. Bunun akabinde hükümetimizin bayram tatilini uzatma kararını almasıyla Bayram tatilinin Cuma gününden başlayacak olması bazı belediye hizmetlerinin aksamasına sebep olacağından İnegöl Belediyesi olarak yeni bir düzenleme yapma gereği duyduk” dedi.

 

Taban; “Hizmetlerin aksatılmaması noktasında İnegöl Belediyesi tahsilat servisini kullanacak vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına 21 Eylül 2015 Pazartesi günü Tahsilat servisimizi açarak tahsilat işlemlerimize devam edeceğiz. Bu tatil dönemine dek gelen zaman içerisinde emlak, ilan, reklam, çevre ve temizlik vergileri yada  belediyemize herhangi ödeme yapma durumunda olan vatandaşlarımız 21.09.2015 Pazartesi gününden 23.09.2015 Çarşamba günü saat 13.00’e kadar belediyemize gelerek ödemelerini yapabilirler. Bu bilgiyi özellikle halkımızın mağduriyet yaşamaması adına kamuoyu ile paylaşmak istedik” dedi.






 

Taban; “Bu vesile ile de yaklaşan Kurban bayramını can-ı gönülden tebrik ediyor, saygılar sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş