Tütüncü, Kepezde Yükselen İnşaatları İnceledi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede yükselen inşaat alanlarını inceledi.

Yayınlama: 03.02.2017
855
A+
A-

Kepez’de yükselen inşaatları ziyaretlerde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’in yaşadığı gelişimin mutluluk verici olduğunu söyledi. Belediye olarak müteahhitlere destek vererek modern ve doğru bir kentleşmenin gerçekleştiğini ifade eden Tütüncü, Masa Dağı eteklerinde yükselen inşaatlardan birini ziyarette bulundu. Antalya’nın en panoramik ve güzel manzaralarından birine sahip olan Kepez’de yükselen inşaatın örnek dairelerini gezen Tütüncü, inşa sektöründeki deneyimlerini firma sahipleriyle paylaşarak önerilerde bulundu.

Kepez’de 2 milyon 500 bine daire

Kepez’de son yıllardaki gelişim ile dairelerin oldukça değerlendiğini ifade eden Tütüncü, açılan yeni yollar ve sağlıktan eğitime, yeşil alandan sosyal tesislere kadar çok sayıda yatırımın sonucunda Kepez’in değer kazandığına dikkat çekti. Kepez’in değer kazanması ile vatandaşın kazanacağını dile getiren Başkan, iklim ve manzara açısından Antalya’nın en yaşanılabilir bölgelerinde rekor fiyata evler satılmasının ve şimdiden çok sayıda dairenin alıcı bulmuş olmasının Kepez’deki değişimle mümkün olabildiğini ifade etti.






Tütüncü’den kot önerisi

İmar alanında yapılan yeni çalışmalar ile yeni ruhsatlarda daha yüksek kot aralıklarının verilebildiğini söyleyen Tütüncü, geçmişte inşa edilen mimari yapılardan örnekler vererek, daha yüksek tavanlı evlerin inşa edilmesinin insanların ufkunu genişleteceğini ifade etti. İmar müdürlüğünde hizmet veren bürokratları ile birlikte yaptığı ziyarette firmaların daha yüksek kot aralığı için kendilerine talepte bulundukları takdirde, yardımcı olabileceklerini ifade eden Tütüncü, yeni neslin daha ferah ve yüksek tavanlı evlerde yaşamasının gerekliliğine de vurgu yaptı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş