Ülkemizin bağrına vurulmuş bir hançerdir

Ankara ve Diyarbakır’da yaşanan bombalı saldırıların ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Acı büyük, ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu ülkemizin bağrına vurulmuş bir hançerdir” dedi.

Yayınlama: 18.02.2016
433
A+
A-

Ankara ve Diyarbakır’da yaşanan bombalı saldırıların ardından açıklamalarda bulunan Aktaş, vatandaşların bu duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş, “Ben hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah Rabbim onlara şehit hükmünde rahmet eylesin. Nihayetinde vazife başında olan, evladının iaşesi için işinin başında olan insanlar vardı. İnşallah rabbim onlara Şehit hükmünde muamele eylesin. Acı büyük, ateş düştüğü yeri yakıyor. Ama bu ülkemizin bağrına vurulmuş bir hançerdir. Kesinlikle ve kesinlikle vatandaşlarımızın çok duyarlı olması lazım. Bu ülkeyi bölmeye çalışıyorlar, bu ülke ile alakalı oyunlar oynanıyor ve bunun dış kaynaklı olduğunu da ben özellikle ifade etmek istiyorum. Bir kaç gün önce PYD’ye yapılan müdahale ile beraber ve aynı şekilde sorumlu il ve ilçelerde yapılan müdahaleler sonrasında olmuşmuş bir gözdağı, aziz milletimiz kesinlikle basiretli davranacaktır bu noktada” dedi.






 

“Herkes olanları çok net bir şekilde görüyor” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Aktaş, “A partisi, be partisi, Güneydoğulu, Marmaralı, Egeli hiç fark etmez hepimizin içi yanıyor. Ben iyi giden Türkiye arabasının, yolundan edilmeye çalışıldığın ve önünün kesilmeye çalışıldığını özellikle ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Son olarka yaşanan gelişmelerin ardından konser ve benzeri aktivitelerin iptal edildiğini ifade eden Aktaş, “Biz de bu olan olaylara seyirci kalamazdık. Nihayetinde acı hepimizin acısı. Dolayısıyla pazar akşamına kadar olan konser ve benzeri programların tamamını iptal ettik. İnşallah ileriki tarihlerde gereken organizasyonlar yapılacaktır. Allah’tan ümidimiz inşallah böyle bir olayın cereyan etmemesi. Ama Türkiye Cumhuriyeti devleti ve askeri ile kesinlikle vazifesinin başındadır. Haince ve kalleşçe yapılan bu saldırılar Türkiye’yi yolundan asla edemeyecektir” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş