Yedi Hilal’den 15 kilometrelik yürüyüş

Yedi Hilal Derneği İnegöl Şubesi düzenlediği etkinlikler kapsamında 15 kilometrelik doğa yürüyüşü programı düzenledi. Düzenlenen programa 80 genç katıldı.

Yayınlama: 08.12.2015
488
A+
A-

Yedi Hilal Derneği İnegöl Şubesi 6 Aralık Pazar günü düzenlediği 15 km’lik Gedikpınar – Bozcaarmut Doğa Yürüyüşüne 80 genç katıldı. Sabah saatlerinde Gedikpınar köyüne otobüslerle giden ekip oradan 15 km’lik bir mesafe olan Bozcaarmut Köyü ve göletine orman içindeki yürüyüş parkurunu takribi 3 saatlik gibi kısa bir sürede kat ettiler. Bozcaarmut köyünde namaz molası veren ekip daha sonra köye 3 km uzaklıktaki Bozcaarmut Göletine ulaştı. Ekip, gölet kenarında simit ve semaverde çay keyfi yaparak manzaranın tadını çıkardılar. 

Yedi Hilal Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda ekip başı olan İsmail Tetik, geleneksel hale getirmeyi düşündükleri doğa yürüyüşlerinin ilkini sorunsuz ve çok eğlenceli bir şekilde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Tetik, bundan sonraki yürüyüşlerimizi de yine gerek yazılı ve görsel medyadan gerekse sosyal medyadan tüm İnegöl halkına ilan edeceklerini söyledi. Yürüyüş programlarımıza katılacak olan vatandaşların o gün hem yeni arkadaşlıklar edinecekleri hem de daha dinç ve sıhhatli bir aktivite gerçekleştirebilecekleri bir ortama sahip olacaklarını söyleyen Tetik, halkımızın mutlaka bu eğlenceli ve faydalı aktivitelerimizi takip etmelerini ve katılım sağlamalarını istedi.

 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş