Yerel Kültür Derneği’nden Ankara’ya Çıkarma

Geçtiğimiz aylarda kurulan ve faaliyetlerine ara vermeden devam eden İnegöl Yerel Kültür Derneği Ankara’ya çıkarma yaptı. Ankara’ya giden Dernek Yönetimi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Başkanı Selahattin Külcü, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile Osman Mesten, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ve MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir’i ziyaret etti.

Yayınlama: 01.04.2016
428
A+
A-

Ziyaretlere Dernek Başkanı İbrahim Ertaş’ın yanı sıra dernek yöneticileri Hüseyin Kahraman, Selahattin Dumanlar, Osman Sevim, İbrahim Bayram, Özkan Er, Veysel Yılmaz, Sedat Seçim, Ufuk Değirmenci, Kemal Emin Ok, Mehmet Altıntaş ve Can Fikri Özrazgat’ta katıldı.

 

İlk olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i ziyaret eden heyet burada Çelik’e İnegöl çiftçisinin sorunlarını anlattı. Köylerdeki gençlerin sorunlarını Faruk Çelik ile paylaşan dernek üyeleri karşılık istişarelerde buludular.






 

İnegöllü heyetin 2. adresi ise geçtiğimiz günlerde Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Başkanı seçilen Selahattin Külcü oldu. Külcü’yü makamında ziyaret eden heyet burada Külcü’ye yeni görevinde başarılar diledi.

 

Ardından Bursa milletvekilleri Hüseyin Şahin, Osman Mesten, Kadir Koçdemir ve Erkan Aydın’ı ziyaret eden dernek yönetimi ziyaretlerin ardından İnegöl’e geri döndü.

 

Ziyaretlerin ardından konuşan İnegöl Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Ertaş, Ankara ziyaretlerinin olumlu geçtiğini söyleyerek, “İnegöl ve köylerdeki sorunlarımızı anlatma imkanımız oldu. Bu tür ziyaretlerimiz önümüzdeki günlerde yeniden olacak. İnegöl için gereken yerlere gidip sesimizi duyuracağız” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş