Zamansız çöp atanlar yandı!

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Sinanbey Mahallesi’nde kurulan Kameralı Takip Sistemi nedeni ile bir basın açıklaması gerçekleştirerek, zamansız çöp atan vatandaşların huylarından vazgeçmemesi nedeni ile kameralı takip sistemi kurduklarını, bu takip sistemi ile de zamansız çöp atanların tespit edileceği ve cezai işlem uygulanacağını ifade etti.

Yayınlama: 12.11.2015
468
A+
A-

Sinanbey Mahallesi’ndeki kamaralı takip sistemi önünde açıklamalarda bulunan Kansu, cezai işlem konusunda bilgi vermezken, bundan sonra mücadelenin bu yolla devam edeceğini ifade etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kansu, “İlçemizdeki çevre kirliliği ile mücadelemiz ve temiz bir kent çabamız her geçen gün artarak devam ediyor. İnegöl Belediyesi olarak; Temizlik çalışmalarında; gece ya da gündüz, hafta içi ya da hafta sonu gözetmeden ilçemizin daha temiz ve güzel olması için çalışıyoruz. Bu kapsamda halkımızın temiz, güzel ve daha sağlıklı bir kentte yaşaması adına yeni bir uygulamanın duyurusunu yapmak üzere buradayız. İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak zamansız çöp ile etkili bir şekilde mücadele etmek için kameralı sistem uygulamasına geçtik. Şehrimizin uygun görülen noktalarına yerleştirilen ve dönüşümlü olarak farklı noktalarda kullanılacak olan mobil kamera sistemi ile zamansız çöp çıkarmaya karşı mücadeleye farklı bir alan çalışması ile devam ediyoruz. İlerleyen günlerde zamansız çöp ile etkili bir şekilde mücadele etmek ve şehrimizin temiz bir görünüme kavuşmasını sağlamak adına kamera sayısını artıracağız. Bu şekilde zamansız çöp ile etkili bir mücadele yapmayı düşünmekteyiz. Ayrıca uygun görülen yerlere yerleştirilen kamera sistemi ile zamansız çöp çıkarttığı tespit edilen vatandaşlarımıza kanunların ön gördüğü oranda cezai yaptırım uygulanacaktır. Kamera ile takip sistemi dışında da Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz nokta takibi ile aralıksız kontrollerine devam ederek zamansız çöp çıkarma ile mücadeleyi sürdürmektedirler. Amacımız Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesi olan İnegöl’ümüzü daha yaşanabilir ve daha sağlıklı nesillerin yetiştiği bir kent seviyesine ulaştırmaktır. Yapmış olduğumuz bu çalışma ile de geleceğimiz olan çocuklarımıza çevresi temiz bir kent bırakmış olacağız. Vatandaşlarımızdan bu konuya büyük bir duyarlılık ve hassasiyetle yaklaşmalarını rica ediyorum. Zamansız çöp çıkaranların; Alo 153 iletişim merkezimize ihbar edilmesi ve bu konuda bize vatandaşlarımızın destek vermesi temennisiyle saygılarımı sunuyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş