DÖKTÜKLERİ KANDA BOĞULACAKLAR

İnegöl YerelKültür Derneği Başkanı İbrahim Bayram, İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Yüce Türk milletinin bu acıları inşallah son bulacak ve hain terör örgütü ve yandaşları döktükleri kanda boğulacaklardır” dedi.

Yayınlama: 16.12.2016
1.013
A+
A-

İnegöl YerelKültür Derneği Başkanı İbrahim Bayram, İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısı sonrası yazılı basın açıklamasında bulundu.

 

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ






Bayram, yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Cumartesi akşamı Beşiktaş’ta meydana gelen hain terör saldırısından sonra 41 vatandaşımız şehit düştü. Her şeyden önce hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dilerken, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Terör nereden gelirse gelsin, kimden gelirse gelsin, lanet olsun diyor ve şiddetle kınıyorum. Vatan topraklarımızı kimsenin bölmeye gücü yetmeyecek. Yüce Türk milletinin bu acıları inşallah son bulacak ve hain terör örgütü ve yandaşları döktükleri kanda boğulacaklardır. Türk Devleti ve Türk Milleti asla yıkılmadı, bundan böylede yıkılmayacaktır. Bu olaylar bu saldırılar, bilinmelidir ki bizleri birbirimize daha sıkı bağlamakta, topraklarımıza daha sıkı sarılmamızı sağlamaktadır. Polisimizin ve askerimizin her zaman yanındayız. Şehitler ölmez vatan bölünmez”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş