10 Kişi ücretsiz umreye gidecek

Hicaz Turizm İşletme Sahibi Ceyhun Ergün, 30 Eylül’de Amfi Tiyatro alanında yapacakları Umre Sezonu Açılış Programı’nda, çekiliş ile 10 kişinin Umre masraflarının karşılanacağını ifade etti.

Yayınlama: 27.09.2018
1.194
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hicaz Turizm İşletme Sahibi Ceyhun Ergün, “Hicaz Turizm olarak İnegöl’de yıllardan beri hizmet vermekteyiz. Bu alanlarda yaptığımız çalışmalar zaten vatandaşlarımız tarafından biliniyor. Bir güzellik oluşturmak adına 30 Eylül’de Amfi Tiyatro alanında Umre Sezonu Açılış Programı düzenleyeceğiz” dedi.

 

Program çekiliş ile 10 kişinin ücretsiz Umre yapabileceğini belirten Ergün, “Programımızda Kur’an Tilaveti ve Tasavvuf Musikisi yer alacak. Aralarda ise ilçe protokolümüz tarafından çekiliş gerçekleştirilecek. Toplam 20 kişiyi çekilişle umreye gönderecektik ama olmadı. Eldeki imkanlar nedeni ile 10 kişi olarak belirleyebildik” dedi.






 

Programın sonunda Sedat Uçan konseri olacağını ifade eden Ergün, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Programın sonunda Sedat kardeşimizin konseri olacak. Ben İnegöl’deki vatandaşlarımızı bu programa davet ediyorum. Toplam 40 bin bilet bastık. Hepsini dağıttık. İnşallah dolu dolu bir program olacak”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş