100 Metre içerisinde temiz bir yolumuz yok

Millet İttifakı’nın İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, basın mensupları ile bir araya geldi. Özdemir burada yaptığı açıklamada, “İnegöl’de 100 metre içerisinde temiz bir yolumuz kaldırımımız yok” dedi.

Yayınlama: 01.02.2019
871
A+
A-

Geçtiğimiz gün gerçekleşen programda konuşan İyi Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, “Bizim projelerimizi, biz her zaman düşünecek olsak ta, biz öncelikle halkımızın fikirleriyle yola çıkmak istiyoruz. Bugün öğleden sonra İnegöl’deki kadın toplulukları ile yapacağımız istişare toplantısı sonrası start veriyoruz. Halkımızın kendi talepleri sonrasında biz onları fikirlerimiz le ortak bir proje haline getirip kısa bir süre içerisinde yapılabilirlik derecesi net olan projeleri açıklamak istiyoruz. Siyasi partilerimiz Saadet Partisi, Demokrat Partilerini ziyaret ettik kendilerini dinledik kendilerine anlattık biz diyoruz ki gönüllerinin bizde, genel merkezli bir neticenin adaylık çalışması ile seçime gireceklerini söylediler, bunu da biz saygı ile karşılayarak kendilerine başarılar diledik” dedi.

 

MECLİS LİSTESİ KISA SÜREDE AÇIKLANACAK






Meclis listeleri ile ilgili konuşan Özdemir, “Meclis listesini şekillendiriyoruz İnegöl’e değer katacak kendi çalışmalarında değer katmış kişileri bizde kendimiz de sadece varsayım olarak yazdığım arkadaşlarımız var. İttifak partilerimizin sunacağı listeleri göz önüne bulundurarak ilk fotoğrafı gördüğü anda tamam bu diyecekleri listeyi hazırlamayı düşünüyorum. Kısa bir zaman içerisinde de açıklayacağız. Ben düne kadar siyasi görüşü olmayan biriydim. Adaylığımız neticesinde artık her dakikası her düşüncemiz neler yapabiliriz şeklinde. İnegöl’de malzeme çok nereye dokunsanız elde kalan bir durum var. İstediğim tek bir şey var yaklaşık 82 ülkeyi gezdim eleştireceğimiz çok ülkeler var. Türkiye’nin bir gelişmişliği var ama biz yerele geldiğimiz de şehre ilk girdiğimizde yere ayak basıyoruz. İnegöl’de 100 metre içerisinde temiz bir yolumuz kaldırımımız yok ne yazık ki. Biz bunlarla hareket edecek değiliz ama 20 cm derinliğinde çukurlarda olmayacak. Bir insanın ne istediğini ne umduğunu sordurmadan çözecek bir belediyecilik anlayışı ile geliyoruz. 1 Nisan itibari ile yaptığımız projeleri hayata geçireceğiz” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş