20 YüKüMLü KüLTüR PARKTA TEMiZLiK YAPTI

Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığınca Türkiye genelinde başlatılan “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi” çerçevesinde yükümlüler, İnegöl’de çevre temizliği yaptı.

Yayınlama: 04.09.2019
598
A+
A-

İnegöl’de ki Hikmet Şahin Kültür Park’ında düzenlenen etkinlik kapsamında 20 yükümlü İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı ve kurum müdürleri ile çevreyi temizledi.

 

Adalet Bakanlığı tarafından kamu hizmeti cezası kapsamında ki hükümlüler tarafından piknik alanları, yeşil alanlar ve mesire alanları gibi uygun görülen yerlerde temizlik çalışmalarının gerçekleştirilmesi için “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi” başlatıldı.






 

Bu kapsamda tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak başlatılan uygulamada İnegöl’de de Belediye işbirliğiyle Hikmet Şahin Kültür Park piknik alanında İnegöl adliyesi Cumhuriyet Başsavcısı V. Abdullah Karasoy nezaretinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü personeli ile 20 denetimli serbestlik kamu yararına ücretsiz çalıştırma yükümlüsü ile birlikte parkta temizlik ve çöp toplama etkinliği düzenlendi. Temizlik etkinliği ise vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş