3 Puan aldığımız için mutluyum

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor’da Teknik Direktör Murat Yoldaş, deplasmanda alınan Tokatspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunarak, “3 Puan aldığımız için mutluyum” dedi.

Yayınlama: 24.04.2018
630
A+
A-

İnegölspor Teknik Direktör Murat Yoldaş, deplasmanda alınan Tokatspor galibiyetini değerlendirdi.

 

EKİBİMİZİ DE TEBRİK EDİYORUM






İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş  galibiyet nedeni ile mutlu olduklarını ifade ederek, “Biz geçen hafta itibari ile Play-Off iddiasını bitirmiş bir takımız ama ligin sonuna kadar bize yakışan şeyleri, İnegöl’e yakışır şekilde mücadelemizi sürdürmekti esas olan. 3 Puan aldığımız için mutluyum. Oyuncularımız genç, tecrübeli oyuncular ağırlıklı çıktık, ligin sonu tabi ama her iki takım da iyi mücadele ettiler oyunu kazanmak için. Güzel bir maç oldu. Ekibimizi de tebrik ediyorum” dedi.

 

HATAY BİR ADIM ÖNDE

Öte yandan ligimizde kıyasıya şampiyonluk yarışı devam ediyor. Hatayspor ile Menemen Belediyespor arasında geçen şampiyonluk yarışında, Hatayspor 2 puan farkla bir adım önde yer alıyor.

 

LİGİN ALT SIRALARI ATEŞ HATTI

Daha önce ligden düşeceği kesinleşen Mersin İdman Yurdu ve Kocaeli Birlikspor’a eşlik edecek olan son takım henüz belli değil. Tuzlaspor, Bucaspor, Bodrumspor ve Amed Sportif, son müsabakalarından puan veya puanlarla ayrılarak, ligden düşmemek için çaba gösterecek. Bu takımların puanları birbirine yakın olması nedeni ile ligin alt sıraları adeta ateş hattı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş