5 Tofaş marka aracı, yaklaşık yarım milyona sattı

Tofaş marka araçları, Almanya’dan getirdiği parçalarla güzelleştiren modifiye tutkunu İnegöllü Genç Muhammed Ertem (25), modifiye ettiği 5 Tofaş marka aracı yaklaşık yarım milyona sattı.

Yayınlama: 18.05.2021
5.333
A+
A-

Çocukluk yıllarında arabalara olan merakını 3 yıl önce modifiye tutkusuna dönüştüren Muhammed Ertem (25), 3 yıl önce aldığı ve kasası hariç her detayını Alman marka otomobillerin parçaları ile modifiye ettiği aracını, 120 bin liraya satışını gerçekleştirerek Türkiye’nin gündemine gelmişti.

 

Sonrasında aldığı Tofaş marka araçların hepsinin Almanya’dan gelen parçalarla titizlikle modifiye çalışmalarını tamamlayan Ertem, araçları normal fiyatının üzerinde satarak dikkat çekmişti.






 

Modifiye ettiği araçları değerinin çok üzerinde satan Ertem, modifiye ettiği bir aracı daha elden çıkardı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ertem, “Onu 6 ay öncesinde 120 bin lira karşılığında İstanbul’a sattım. Tofaş olarak ikinci aracımı herhangi bir aksesuar olmamasına rağmen 50 bin liraya satıldı. Üçüncü aracım 78 bin liraya İnegöl’e satıldı. Bir diğer aracım da 62 bin liraya Uşak’a satıldı. Son aracımı ise 132 bin liraya sattım” dedi.

 

YARIM MİLYONLUK SATIŞ

Öte yandan Ertem’in modifiye ettiği 5 araç, toplam 442 bin liraya satıldı.

 

YENİ ARAÇ ALDI

Modifiye tutkusunu devam ettiren Ertem, yeni araç alarak modifiye işlemine başladı. Modifiye tutkunu genç, önümüzdeki aylarda yeni aracının modifiye işlemlerini tamamladıktan sonra, pandemi kurallarının elverişli olduğu durumlarda yapılacak olan güzellik yarışmalarına katılacak.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş