65 Yaş üstü ücretsiz ulaşım devam ediyor

Yayınlama: 15.08.2023
100
A+
A-

İNULAŞ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, bazı illerde 65 yaş üstü ücretsiz ulaşımın kaldırıldığını ama ücretsiz bir şekilde İnegöl’deki uygulamanın sürdüğünü ifade etti.

Bazı illerde 65 Yaş üstü ücretsiz ulaşım hakkının kaldırılmasının ardından gözler İnegöl’deki uygulamaya dönmüştü. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İNULAŞ A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, ücretsiz uygulamanın sürdüğünü belirtti.

ÜCRETSİZ ULAŞIM HAKKI DEVAM EDİYOR






Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Bayram, şu ifadeleri kullandı:

“Bazı illerimiz de 65 yaş üstü ücretsiz ulaşımın kalkmasıyla birlikte, ‘Bursa ve İnegöl için de 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım kalktı mı, devam mı?’ soruları hız kazandı. Tarafımıza gelen bu sorular nedeniyle İNULAŞ olarak bir açıklama yapmamız hasıl olmuştur. Bursa büyükşehir sınırları içerisin de ve İnegöl de 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ücretsiz taşıma hakkının iptali söz konusu değildir. Bursa Büyükşehir Belediyesi 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ücretsiz geçiş hakkını karşılamaya devam etmektedir. İnegöl’de 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma devam etmektedir. 65 yaşını ay ve gün olarak dolduran her Türk vatandaşı, bu haktan yararlanabilmektedir”

ÖMÜR BOYU ÜCRETSİZ KULLANABİLİRLER

Bayram, 65 yaş üstü vatandaş kartlarının yıllık vize uygulamasından da muaf tutulduğunu belirterek, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Ayrıca 65 yaş üstü vatandaşlarımızın çıkarmış oldukları kartlarına senelik vize yaptırmalarına da gerek yoktur. İlk başvuruda almış oldukları kartların süresi ömür boyudur. Bu konunun da önem arz ettiğini düşünerek, hatırlatılmasın da fayda görüyorum. Sözün kısası 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın ücretsiz biniş kartlarının iptali kesinlikle söz konusu değildir. Ücretsiz taşımaları devam etmektedir”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş