BAŞKAN TABAN GEÇiT VERMEDi; “YAPTIĞINIZ ETiK DEĞiL”

İnegöl’de son zamanlarda askere gitme bahanesiyle vatandaşlardan para toplayan dolandırıcılar, bir program esnasında Belediye Başkanı Alper Taban’dan da para istedi. Başkan Taban ise, bu şekilde yardım toplamanın etik olmadığını söyleyerek gençleri uyardı.

Yayınlama: 10.09.2019
1.857
A+
A-

İnegöl Belediyesi bünyesinde bulunan Umuteli Derneği’nin ihtiyaç sahibi çocuklar için düzenlediği kırtasiye yardımı programına katılan Başkan Taban’dan, bir grup genç askere gittiklerini iddia ederek para istedi. Bunun üzerine Alper Taban ise, “Bu şekilde para istemek etik değil ve kültürümüzle bağdaşmıyor. Bizler zaten ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli yardım kuruluşlarımız aracılığıyla yardım ediyoruz” diyerek gençleri uyardı.

 

BURSA VE ÇEVRE İLLERDEN GELİYORLAR






İnegöl’de son zamanlarda askere gideceklerini iddia ederek, cadde ve sokaklarda gezip vatandaşlardan para toplayan dolandırıcılar tepkiye neden olmuştu. Emniyet ve Zabıta tarafından da uyarılan İnegöllü vatandaşların bu şekilde yardım toplayan dolandırıcılara itimat etmemeleri belirtilmişti. İddiaya göre para toplayan vatandaşlar Bursa ve çevre illerden İnegöl’e gelerek askere gitme bahanesiyle cadde ve sokaklarda gezerek para topladı. Son olarak ise Belediye Başkanı Alper Taban’a denk gelen kişi ve kişiler umduklarını bulamadı ve uyarıldılar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş