Abdülhamit Han’ı köylerde anlatıyorlar

Geçtiğimiz günlerde İnegöl’de faaliyete başlayan Abdulhamit Han Kültür ve Eğitim Derneği yöneticileri köy ziyaretleri yaparak gençler Abdulahamit Han’ı anlatıyor.

Yayınlama: 09.11.2018
1.076
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde İnegöl’de kurulan Abdülhamit Han Eğitim ve Kültür Derneği  kültür ve eğitim faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Dernek binasında özellikle gençlere tarih eğitimi ve kültürel eğitim veren Abdülhamit Han Eğitim ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri İnegöl’ün kırsal mahallelerini de gezerek gençlere tarihi konularda bilgiler veriyor.






 

Geçtiğimiz gün Küçük Yenice Mahallesi’nde gençlerle buluştuklarını söyleyerek bir konuşma gerçekleştiren Abdülhamit Han Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, “Abdülhamit Han Kültür Ve Eğitim Derneği olarak milli tarih şuuruyla çıktığımız bu yolda daha önceden planlayıp kamu oyuyla da paylaştığımız tarihten günümüze milli birlik programı kapsamında mahalle ziyaretlerimin ilkini Küçük Yenice Mahallesine gerçekleştirdik.Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sinevizyon gösterisi eşliğinde milli tarih şuurunu bir nebze olsun vatandaşlarımızla paylaştık. Gençlerimizle milli,birlik ve kardeşliğin önemini, coğrafyamızda yaşanan sıkıntıları, Sultan Abdülhamit Han’ı, dünü ve bugünü konuştuk. Bize bu imkanı sağlayan başta Küçük Yenice m-Mahallesi Muhtarı Nusret Deniz’e ve mahalle sakinlerine sıcak karşılamaları ve samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş