ACI NEREDE iSE, YüREĞiMiZ ORALI

İzmir’de yaşanan deprem nedeni ile can kayıpları artarken, İnegöl’den bölgeye giden İNDAK ve İHH Arama Kurtarma Ekipleri, kurtarma çalışmalarına katılarak birçok canın göçük altında çıkmasını sağladı. Ülkemizin çeşitli yerlerinde yaşanan bu tür felaketlerin ardından İnegöllülerin yardım faaliyetlerinde bulunması ise, “Acı nerede ise, yüreğimiz oralı” sözleriyle yorumlandı.

Yayınlama: 01.11.2020
542
A+
A-

AFAD verilerine göre, merkez üssü İzmir Seferihisar olan 6.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Ege bölgesi ve Marmara bölgesinde birçok ilde hissedildi.

 

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünü 6.8 olarak açıkladı. Bölgede en büyüğü 4.8 olan çok sayıda artçı oldu.






 

Deprem İnegöl’den de hissedilirken, İzmir’de ulusal basına yansıyan yıkımdan dolayı İnegöl’de arama kurtarma çalışmaları gerçekleştiren İNDAK ve İnegöl İHH Arama Kurtarma Ekipleri, yola çıkarak İzmir’e gitti.

 

İzmir’de arama kurtarma çalışmaları yapan İnegöl ekipleri, birçok canın kurtarılması için canla başla çalışmalar gerçekleştirdi.

 

İnegöl’den giden ekipler, sabah saatlerine kadar kurtarma çalışmalarına katıldı. Çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

 

Öte yandan Ülkemizin çeşitli yerlerinde yaşanan bu tür felaketlerin ardından İnegöllülerin yardım faaliyetlerinde bulunması ise, “Acı nerede ise, yüreğimiz oralı” sözleriyle yorumlandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş