ADD’den SP’ye ziyaret

Atatürkçü Düşünce Derneği İnegöl Şube Başkanı Birol Atay ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri kongre sonrasında ziyaretlerine devam ediyorlar. Dernek yöneticileri bu kapsamda geçtiğimiz akşam Saadet Partisi’ni ziyaret etti.

Yayınlama: 25.04.2018
770
A+
A-

 

Yapılan ziyarette konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, kongre sonrası güven tazeleyen dernek başkanı Birol Atay’ı tebrik ederek, “Son dönemde yaşadığımız süreç maalesef ülkemizi bir kutuplaşma noktasına götürmekte. Bu sebeple görüşü ne olursa olsun bu ülkenin bireyleri olarak daha sık bir araya gelip, daha çok meseleleri birlikte istişare etmemiz gerekiyor. Bu kapsamda özellikle Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu beyin son dönemdeki açıklama ve ziyaretleri az da olsa bu kutuplaşma siyasetindeki nabzı düşürdü” dedi.

 






Ülkemizin, farklı görüşlerin, farklı mezheplerin ve etnik kökenlerin bir arada yaşadığı bir yer olduğunu belirten Eroğlu,  “Evet, farklılıklarımız var. Ancak ortak noktamız daha fazla. Ortak noktanın daha fazla olduğu yerde farklılıklar zenginlik oluşturur. Bugün Irkçı emperyalizmin Ortadoğu ve yakın coğrafyamızı kana buladığı bir süreçte farklılıklar üzerinden bölünmek yerine, ortak noktalar üzerinden kucaklaşmamız gerekiyor. Ben huzurlarınızda tekrardan Dernek başkanımıza ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu’nun konuşmasının ardından sonra söz alan ADD İlçe Başkanı Birol Atay, 10 Mart 2018 tarihinde yaptıkları kongre ile tekrardan görevi devraldığını belirterek, “Kongremiz sonrasında da protokol, Siyasi Parti ve STK ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu kapsamda partinize gerçekleştirmiş olduğumuz bu ziyarette bizleri böyle kalabalık bir kadro ile karşıladığınız için teşekkür ederim. Ayrıca sizler de kongrenizi icra ettiniz. Bu sebepten dolayı da ayrıca tebrik ederim” dedi.

 

Siyasi parti yönetiminin dernek yönetiminden daha zor olduğunu belirten Atay, “Daha önce siyasi tecrübesi olan biri olarak söylüyorum ki; siyasi parti yönetmek hakikaten başka bir durum. Sizin de belirttiğiniz gibi ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Şu an birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu süreçte hiçbir siyasi, kültürel, ideolojik ayrım gözetmeksizin çalışmaktır. Bu bağlamda genelden çok özelde, yerelde siz değerli dostlarımızla da birlikte İnegöl’ümüz için, ülkemiz için daha faydalı neler yapabiliriz, nasıl katkı sunabiliriz, bunun çalışmalarını yapmak için gayret gösteriyoruz. Bu ortak nokta çerçevesinde tüm siyasi parti ve STK’larla birlikte çalışabileceğimizi umuyorum” dedi.

 

Yapılan ziyaret karşılıklı hediyeleşme ve ikram ile sona erdi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş