DERNEKLER öZDEMiR’DEN NE iSTiYOR?

İyi Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında bu sene Bursa 1. Amatör ligde şampiyon olan ve önümüzdeki sezonda İnegöl’ü Bursa Süper Amatör Kümede temsil edecek Akhisardemirspor’u ziyaret etti. Ziyarette açılamalarda bulunan Özdemir, derneklerin kendilerine sürekli bina verilmesi için istekte bulunduklarını belirtti.

Yayınlama: 21.03.2019
981
A+
A-

Millet İttifakı İyi Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir seçim çalışmaları kapsamında bu sene Bursa 1. Amatör ligde şampiyon olan ve önümüzdeki sezonda İnegöl’ü Bursa Süper Amatör Kümede temsil edecek Akhisardemirspor’u ziyaret etti. Burada konuşan Özdemir,  “Bize özellikle derneklerden şu talep geliyor; başkanım göreve geldiğinizde bu dernek binasının yerini bize verecek misiniz?” dedi.

 

Ziyarette konuşan Özdemir, “Akhisarspor’un tesisleri diğer amatör kulüplerin tesislerine baktığımız zaman daha derli toplu duruyor. 17 amatör kulübümüzün ciddi şekilde desteğe ihtiyacı var. Göreve gelmemiz halinde elimizden geldiği kadar belediyenin bütçesinden bu kulüplere bir bütçe ayıracağız. Genç sporcular bizim geleceğimizdeki beyinlerimiz. Biz gençlere çok önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz zaman bununla alakalı toplantılar yapıp, neticesinde desteklerimizi belirleyip destekte bulunacağız. Biz proje kitapçıkları dağıttık bunların hiç biri bağlayıcı değil, o mahallenin veya bölgenin neye ihtiyacı varsa değerlendirmelerimiz sonucunda o ihtiyaca cevap vereceğiz. Çünkü halkın beklentisi vardır, belediyede bunu yapmakla mükelleftir. Bizden hemen verdiğimiz sözleri tutmamızı beklemeyin yalnız, bize bir müsaade edin içeriye girelim bir gelir gider dengesine bakalım çizelgeyi çıkaralım. Sonra oturup sizlerle birlikte durum analizleri yapalım. Bize özellikle derneklerden şu talep geliyor; başkanım göreve geldiğinizde bu dernek binasının yerini bize verecek misiniz? Ben şunu diye bilirim al verdim gitti. Bunu arkadaşlarımda onaylarlar. Ama orası eski bir bina, bir kere depreme dayanıklımı, tüzükte nasıl geçiyor, bunları bir kere bilmemiz gerekiyor. Eğer böyle bir imkan varsa biz sizlerle ortak bir görüşte zaten çalışırız” diye konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş