Afrin Harekatı olmazsa olmaz

İnegöl Kent Konseyi yönetimi, geçtiğimiz gün birimleri ile ortak basın açıklamasında bulunarak, Afrin Harekatı’nın olmazsa olmaz olduğunu beyan etti.

Yayınlama: 24.01.2018
847
A+
A-

Konu ile ilgili yapılan yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Coğrafyamızda, on yılı aşkın bir zamandır ABD öncülüğündeki terör devletleri tarafından büyük bir zulüm ve acı yaşanmaktadır. Komşularımızdaki yangın en çok ta bizim ülkemizi ve insanımızı etkilemiştir. Kardeşi kardeşe kırdırma taktiği, silah ve ilaç şirketlerinin başrol oynadığı kirli savaşın ne zaman ve nerede biteceği belli değildir. Bölge de yaşanan her olumsuzluk, her acı aynı zaman da bizi de etkilemektedir. Güneyimizde ABD öncülüğünde kurulmak istenen terör potporisine karşı devletimizin Zeytin Dalı Harekâtını çok kıymetli ve önemli buluyoruz. Bu operasyonda yerli ve milli silahların ne derece önemli olduğunu bütün ayrıntılarıyla görmüş olduk. Bölgeyi kan denizine çeviren ABD başta olmak üzere batılıların biran önce defolup gitmesini, Ortadoğu’nun kan ve gözyaşından arınmasını ve bu Müslüman coğrafyaya da barış ve huzurun gelmesini istiyoruz”

 

“İnegöl Kent Konseyi olarak, dualarımızla ve tüm gönlümüzle devletimizin ve kahraman Askerlerimizin yanındayız. Dün şehit verdiğimiz Astsubay Musa Özalkan kardeşimize yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekânı cennet olsun. Allah ordumuzu, havada ve karada muzaffer kılsın, yar ve yardımcısı olsun. Sürece karar veren Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, iktidar ve muhalefet partilerini, maddi ve manevi destek veren, yöneten, dualarıyla katkı veren tüm kişileri ve kurumları selamlıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş