AK KADINLAR “EVET’İ” ANLATIYOR

Referandum çalışmalarına devam eden AK Parti İnegöl Kadın Kolları, çalışmalar kapsamında Sanikonukoğlu Camii önünde referandum çadırı kurdu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici, “Malum sosyal medyada ve çeşitli haber kaynaklarında türlü algı yoklamaları yapılıyor. Tüm vatandaşlarımızın bu konulardan ötürü kafası karışıyor. Bizde 3 gündür burada çadırımızı kurduk. herkese bu sürecin neler getireceğini, mevcut sistemde yaşadıklarımızı anlatarak evet oyu istiy

Yayınlama: 13.04.2017
716
A+
A-

Ak Parti İnegöl Kadın Kolları İnegöl’ün her yerinde sürdürülen referandum çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İnegöl Sanikonukoğlu Camii önünde referandum çadırı kuran Ak Parti’li kadınlar, yoldan geçen vatandaşlara Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak, 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan halk oylaması için evet oyu istiyor.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici, “AK Parti İnegöl Kadın Kolları teşkilatı olarak, referandum çalışmalarına start verildiği günden bugüne İnegöl’ün her yerinde, kadınlara neden evet demiliyizi anlattık. İlçemizde ki kadınlara Anayasa Değişikliğini ve Cumhurbaşkanlığını Hükümet Sistemini ev ev, sokak sokak gezerek anlattık. Yaklaşık 3 gündür de burada, Sani Konukoğlu Camii önünde evet çadırı kurarak yoldan geçen kadınlar ile sohbet ediyor, referandum süreci ile ilgili sorularını yanıtlıyoruz. Elbette kafası karışık olan seçmenlerimiz var. Burada bize düşen görev kafalardaki karışıklığı anlayarak, ona çözüm üretmektir. Malum sosyal medyada ve çeşitli haber kaynaklarında türlü algı yoklamaları yapılıyor. Tüm vatandaşlarımızın bu konulardan ötürü kafası karışıyor. Bizde 3 gündür burada çadırımızı kurduk herkese bu sürecin neler getireceğini, mevcut sistemde yaşadıklarımızı anlatarak evet oyu istiyoruz. Biz İnegöl’de ki Kadın Kolları Teşkilatı olarak ilçe halkımıza bizlere her seçim dönemi gösterdiği teveccühten, ilgi ve alakadan ötürü şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş