Akşemsettin örnek olmaya devam ediyor

Akşemsettin İlkokulu 3-B sınıfı öğretmeni Elif Kasal rehberliğinde “Yaşlılara Saygı” temalı toplum hizmeti çalışması kapsamında, öğrenciler mahalledeki yaşlıları ziyaret ederek, dede ve ninelerinin ellerini öpüp hayır dualarını aldılar.

Yayınlama: 05.12.2017
681
A+
A-

Sınıf öğretmeni Elif Kasal, sene başında planladıkları toplum hizmeti çalışmasıyla her ay farklı bir etkinlik yaptıklarını, bu ayda mahalledeki yaşlıları gezerek onları hatırlamayı amaçladıklarını söyledi.

                         

Öğrencilerden Ecrin Ece Uzun, bu projede severek görev aldıklarını ve bu çalışma sayesinde mahalledeki büyükleri tanıma ve onların hayır dualarını alma fırsatı bulduklarını söyledi.






 

Ziyarete gidilen evlerdeki yaşlılardan Rahime Aytaş, ziyaretten çok memnun kaldıklarını, kendilerinin hatırlanılmasının çok özel bir duygu olduğunu ve öğretmenlere çok teşekkür ettiğini söyledi.

 

Okul Müdürü Ahmet Demir ise, okulun ana amacının toplumun kültürel zenginliklerinin aktarımını sağlamak olduğunu, bu projenin de buna hizmet ettiğini, emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutladığını söyledi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş