ALANYURT’TA KANLI GECE

Fatih Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kimliği belirlenmeyen bir şahıs, 3 Suriyeliyi bıçakla yaralayarak kayıplara karıştı.

Yayınlama: 23.09.2017
607
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Fatih Mahallesi İklim Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre motosiklet sesinden rahatsız olan Suriyeli Ahmet E., Abdullah E. ve Emced A., ikamet ettikleri evin önündeki motosikletli şahsı uyardı.

 

BIÇAKLA 3 KİŞİYİ YARALADI






Uyarının ardından bir süre sonra kimliği belirlenemeyen şahıs ile Suriyeli Ahmet E., Abdullah E. ve Emced A. arasında tartışma başladı. Tartışma yerini kavgaya bırakırken, kimliği belirsiz şahıs çıkardığı bıçak ile Ahmet E., Abdullah E. ve Emced A.’yı yaraladı.

 

MOTOSİKLETE BİNİP KAÇTI

Suriyelileri bıçaklayan şahıs iddiaya göre daha sonra motosikletine binerek kayıplara karıştı.

 

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis Ekipleri’ne bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri yaralı Suriyeli Ahmet E., Abdullah E. ve Emced A.’ya ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırdı.

 

DURUMU AĞIR

Hastanede tedavi altına Suriyelilerden Ahmet E., durumu ağır olduğu için hemen ameliyata alındı. Abdullah E. ve Emced A.’nın ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

EKİPLER HER YERDE ŞAHSI ARIYOR

İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Suriyelileri bıçakla yaralayan şahsı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş