Alija Derneği’nden Saadet Partisine ziyaret

Yeni seçilen Saadet Partisi İnegöl İlçe Yönetimine Alija Düşünce Derneği tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Yayınlama: 25.12.2017
803
A+
A-

Geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleştirilen ziyarete, Alija Düşünce Derneği başkanı Ahmet Sert ve yönetim kurulu ile Saadet Partisi ilçe başkanı Hasan Eroğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

HAKİKAT ARAYIŞI İLE YOLA ÇIKTIK






Hasan Eroğlu ve ekibine başarılar dileyen Ahmet Sert, “Hakikat arayışı ile yola çıktık. Amacımız, sevdiğimiz ve ait olduğumuz İslam düşüncesinin, toplumumuza ve ailemize olan beklentilerini okuyan, araştıran ve bunu hayatına idame ettiren bir nesil yetiştirmek istiyoruz” dedi.  

 

Türkiye ve Bosna Hersek’te bir çok üniversitede Alija Toplulukları oluşturduklarını, bir çok farklı noktada akademik çalışmalar yaptıklarını, yine alanında uzman akadamik personellerin katılımıyla ülkemizin farklı bölgelerinde konferans ve seminerler düzenlediklerini belirten Sert, Alija Düşünce Derneği olarak amaçlarının Alija İzzet Begoviç’in düşüncelerinin, mücadelesinin bilinmesi ve yeni nesillere aktarılması olduğunu söyledi. Merhum Erbakan hocamız ile Alija İzzet Begoviç’in dostluğuna ve ortak yönlerine de değinen Ahmet Sert, bundan sonraki süreçte birlikte daha fazla faaliyette bulunmak istediklerini belirtti.

 

Ziyarette konuşan Saadet Partisi İnegöl ilçe başkanı Hasan Eroğlu ise, ziyaretlerinden dolayı Alija Düşünce Derneğine teşekkür etti. Milli Görüş Hareketinin Lideri Merhum Erbakan ile Aliya İzzet Begoviç arasındaki hukuka, kardeşliğe ve ortak yönlere vurgu yaparak, Bosna’nın, Aliya İzzet Begoviç’in milli görüşçüler açısından önemine değindi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş